Αναβρασμός στα Σκόπια: Το VMRO-DPMNE διέγραψε τους επτά βουλευτές που ψήφισαν «ναι»

Αναταραχή επικρατεί στο κόμμα της σκοπιανής αντιπολίτευσης…

Μάτι τρεις μήνες μετά: Γραφειοκρατεία, υψηλά ενοίκια και άδικοι νόμοι, «καίνε» τους πυρόπληκτους

Στις 23 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρεις μήνες από…

Καιρός Σαββατοκύριακο: Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Αλλάζει ο καιρός από σήμερα Σάββατο…

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλλιθέα - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Σάββατο (20/10)…

Ο Moody’s υποβάθμισε την Ιταλία

Ο οίκος αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας Moody's…

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της εταιρείας Naos Greece

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της εταιρείας Naos Greece

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της θυγατρικής εταιρίας στην Ελλάδα, NAOS GREECE στη Γαλλική Πρεσβεία.

Ο κος Christophe Chantepy Γάλλος Πρέσβης ως οικοδεσπότης καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους και συνέχισε λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν νέες επενδυτικές κινήσεις στην Ελλάδα και ευχήθηκε τα καλύτερα για αυτό το νέο επιχειρηματικό βήμα της εταιρείας NAOS.

Την σκυτάλη πήρε η κα Sophie Godefroy ως International Director της εταιρείας Naos όπου καλώρισε με τη σειρά της το κοινό και παρουσίασε τη διεθνή δραστηριότητα της εταιρείας. Μοιράστηκε τις αξίες και το όραμα της εταιρείας και έκανε σαφές το πόσο σημαντικός σταθμός είναι η Ελλάδα αλλά και την σιγουριά που τους εμπνέει αυτή τους η επιχειρηματική τους κίνηση.

Η παρουσίαση συνεχίστηκε με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας κο Κωνσταντίνο Παπαλεξανδρή Country Manager Naos Greece ο οποίος εμβάθυνε περισσότερο στους στόχους της εταιρείας από την Ελληνική αγορά, τα στοιχεία που την ξεχωρίζουν σαν παγκόσμιο όμιλο ενώ παρουσίασε αναλυτικά τα brands δερμοκαλλυντικών που διαθέτει η εταιρεία, Bioderma και Institute Esthederm.

O κος Δημήτρης Ρηγόπουλος Καθηγητής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας καλοσώρισε εκ μέρους του δερματολογικού κλάδου το νέο εγχείρημα της εταιρείας NAOS και εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν μάρκες στην Ελλάδα που έχουν πίσω τους επιστημονικό και ερευνητικό υπόβαθρο. Επίσης τόνισε τη σημαντικότητα στην ύπαρξη προϊόντων που στηρίζονται στην βιολογία, τα οποία κατόπιν εμπεριστατομένων ερευνών γίνονται πολύτιμα εργαλεία στη δουλειά τους.

Παρουσιάστρια της βραδυάς η κα Ζέτα Μακρυπούλια.