Αυτοψία Newsbomb.gr: Κίνηση στην Αθήνα - Πώς τα τουριστικά λεωφορεία επιδεινώνουν το πρόβλημα (pics)

Η κίνηση στην Αθήνα είναι ένα χρόνιο…

Νέα τουρκική πρόκληση: Ξαφνική άσκηση με υποβρύχια ανατολικά της Ρόδου

Χωρίς τέλος οι προκλήσεις της Άγκυρας, η…

Παναθηναϊκός: «Να γίνει πράξη η επιθυμία των δύο συλλόγων»

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, καλεί…

ΕΦΕΤ – Προσοχή! Αυτό είναι το ελαιόλαδο που ανακαλείται (pics)

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και…

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε στο 18ο PHARMA Point: «Η φαρμακευτική φροντίδα στο προσκήνιο»

Πολύμορφη παρουσία είχαν οι εταιρείες του Ομίλου…

Στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» η FREZYDERM με ειδική τιμητική διάκριση!

Στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» η FREZYDERM με ειδική τιμητική διάκριση!

Ένα ακόμα μεγάλο βραβείο απονεμήθηκε στη FREZYDERM για 2η χρονιά, το οποίο παρέλαβε ο κος Ιωάννης Α. Αναστασίου, Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας.

Ένα ακόμα σημαντικό βραβείο για τη FREZYDERM ήταν η τιμητική διάκριση που έλαβε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», κατά την οποία επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν και στηρίζουν έμπρακτα την Ελληνική Οικονομία. Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων αυτών βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Η FREZYDERM βραβεύτηκε στην κατηγορία, Greek Business Champions. Στην κατηγορία αυτή, βραβεύονται οι επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ και όπως προκύπτει από τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2016, κατόρθωσαν τη συγκεκριμένη χρονιά να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 20%.

Κόντρα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η FREZYDERM συνεχίζει να καινοτομεί και να δημιουργεί προϊόντα έχοντας ως μόνο γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ενώ παράλληλα στηρίζει την ελληνική οικονομία μέσα από την ανάπτυξη των εξαγωγών της και των νέων θέσεων εργασίας.

Τα ποιοτικά και εξειδικευμένα προϊόντα της FREZYDERM την κατατάσσουν σήμερα ανάμεσα στους leader της Ελληνικής αγοράς του φαρμακείου, ενώ πέρα από την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, η FREZYDERM έχει διεισδύσει επιτυχώς στις διεθνείς αγορές, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της FREZYDERM κος Ιωάννης Αναστασίου «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Από την ίδρυση της FREZYDERM η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα. Παρά τις δυσκολίες, εμείς είμαστε μια εταιρεία ευέλικτη που προσαρμόζεται στις αλλαγές. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι διατηρήσαμε τα αυστηρά κριτήρια με τα οποία σχεδιάζουμε και παράγουμε τα προϊόντα FREZYDERM, προσφέροντας δερμοκαλλυντικά προϊόντα που αποτελούνται από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, καινοτόμες συνθέσεις και πρωτοποριακές συσκευασίες.

Δέσμευσή μας είναι να συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε στην Ελληνική Οικονομία, να στηρίζουμε νέες θέσεις εργασίας και να παρέχουμε με υπευθυνότητα στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας.»