Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν τα 3.500.000 ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 3.500.000 ευρώ θα μοιράσει…

Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του χιονιά – Σε αυτές τις περιοχές θα χιονίσει την Παρασκευή

Στα «λευκά» ντύθηκαν πολλές περιοχές της Ελλάδας…

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος στους δικαιούχους

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ευχάριστη είδηση για εκατοντάδες…

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Ο Τσίπρας «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη στη Μέρκελ για τις Πρέσπες

Το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στην καγκελάριο για…

Ελένη Τοπαλούδη: Στις φυλακές Γρεβενών και οι δύο δράστες της δολοφονίας

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται ο 19χρονος από…

Authenticity Project: To στυλ πρέπει να είναι αυθεντικό όπως το ρολόι σου

Authenticity Project: To στυλ πρέπει να είναι αυθεντικό όπως το ρολόι σου
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η RIST Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος επώνυμων fashion και high-end brands στο χώρο της ωρολογοποιίας και των κοσμημάτων υψηλής αισθητικής, για την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει στο κοινό, την πρωτοβουλία «Authenticity Project».

Πρόκειται για μια ενέργεια της εταιρείας με στόχο την πάταξη του παρεμπορίου, την ενημέρωση και την προστασία του καταναλωτικού κοινού και την προώθηση αγοράς αυθεντικών προϊόντων από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων της. Οι καταναλωτές  μέσω του «Authenticity Project», έχουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν ότι το ρολόι του Fossil Group που έχουν αγοράσει είναι αυθεντικό, καταχωρώντας τον μοναδικό σειριακό αριθμό που συνοδεύει το κάθε ρολόι στην πλατφόρμα γνησιότητας https://authenticity.rist.gr/authentication

Η RIST Hellas, ως επιβράβευση του τελικού καταναλωτή για την επιλογή αυθεντικών ρολογιών του Fossil Group από το επίσημο δίκτυο της, παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρο μία σειρά μοναδικών ταξιδιών για 2 άτομα και πολλά ακόμη δώρα από τα brands του Fossil Group.

Ο κ. Βασίλης Τοτόλης, CEO της RIST Hellas, δήλωσε σχετικά με το project: «Η εταιρεία μας ηγείται της ωρολογοποιίας στην Ελλάδα και οφείλουμε ως πρωτοπόροι να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα του παρεμπορίου ενημερώνοντας και παράλληλα προστατεύοντας τους καταναλωτές μας από τα προϊόντα αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας.
Η αγορά προϊόντων από μη εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους συχνά αφορά προϊόντα παρεμπορίου γεγονός που πλήττει ισχυρά την ελληνική οικονομία, αποδυναμώνει τις

επιχειρήσεις των επίσημων δικτύων αντιπροσώπων και ζημιώνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Η RIST Hellas σε συνεργασία με το επίσημο δίκτυο καταστημάτων της έρχεται να βάλει ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο έχοντας το συμφέρον του καταναλωτή της πάντα στο επίκεντρο.»

 Μάθετε περισσότερα για το Authenticity Project by RIST Hellas : ΕΔΩ

PHOTO GALLERY