ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η εταιρεία που αποτελεί εγγύηση στο μπάνιο, εντός και εκτός Ελλάδος!

Αυτή είναι η εταιρεία που αποτελεί εγγύηση στο μπάνιο, εντός και εκτός Ελλάδος!

Βρίσκεται πίσω από σημαντικά έργα πολλών των πιο συγχρόνων ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας, έχει αναλάβει εκατοντάδες projects σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει συμβάλλει στη διακόσμηση των σπιτιών γνωστών Ελλήνων επιχειρηματιών, ενώ αυτό το διάστημα εξοπλίζει -μεταξύ άλλων- τα λουτρά των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδος, καθώς και το Ασκληπιείο Βούλας.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι η ΒΑΡΕΛΑΣ, μπήκε αυτή τη φορά στο «μικροσκόπιό» μας. Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία εδώ και 43 χρόνια πρωτοπορεί στον τομέα πώλησης ειδών υγιεινής και πλακιδίων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και αποτελεί «ζωντανή» απόδειξη πως σε ό,τι έχει να κάνει με την επιτυχία, το μεράκι και η προσήλωση στην ποιότητα και τον άνθρωπο, κάνουν τη διαφορά.

Το παράδειγμα του ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Νίκου Βαρελά, αποτελεί σίγουρα πηγή έμπνευσης και η δυναμική του παρουσία στον χώρο του μπάνιου επί σειρά ετών, αξίζει σίγουρα την προσοχή μας. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως το μπάνιο αποτελεί έναν από τους πιο προσωπικούς χώρους κάθε κατοικίας.

mpanio13



Μεράκι, παράδοση, ποιότητα και «όλα για τον άνθρωπο»

Η ιστορία της ΒΑΡΕΛΑΣ ξεκίνησε το 1975 και από τότε μέχρι σήμερα, καταγράφει μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία. Το γεγονός αυτό, βέβαια, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, αν λάβει κάποιος υπόψη του την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας: «Όλα για τον άνθρωπο». Αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει την εταιρεία και διαμορφώνει ουσιαστικά τον τρόπο που λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κ. Βαρελάς δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο του μπάνιου τα τελευταία 16 χρόνια και για τον ίδιο, είναι σημαντικό η εταιρεία του να έχει προσωπική επαφή με τους πελάτες, να προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες τους στο έπακρο, να διατηρεί καλή σχέση μαζί τους -ακόμη και μετά την υλοποίηση του έργου- και να φροντίζει ώστε το προσωπικό της να ενημερώνεται συνεχώς και να βρίσκεται πάντα κοντά στους καταναλωτές.

Βέβαια, το μεράκι, η τεχνογνωσία και η οικογενειακή παράδοση αποτελούν τρία ακόμη άκρως σημαντικά στοιχεία που συμβάλλουν στην επιτυχία μιας εταιρείας και σίγουρα χαρακτηρίζουν τον τρόπο που ο κ. Βαρελάς εργάζεται.

Αυτός είναι ενδεχομένως ο λόγος που αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων, εταιρείες διαχείρισης τεχνικών έργων, εμπορικά καταστήματα και εξειδικευμένοι επαγγελματικοί χώροι σε Ελλάδα και εξωτερικό δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους στην εταιρεία, είτε αφορά στη μικρότερη ανακαίνιση είτε στη μεγαλύτερη κατασκευή.

mpanio2



Τα έργα που ξεχωρίζουν

Πράγματι, «μια ματιά» στη λίστα με τα έργα και τους πελάτες της εταιρείας είναι αρκετή για να αποδείξει πως στην Ελλάδα της κρίσης, υπάρχουν ακόμη εταιρείες που παλεύουν εδώ και πολλά χρόνια και συνεχώς «ανεβαίνουν».

Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη μερικά πολύ σημαντικά έργα πάνω στα οποία εργάζεται η εταιρεία. Τα λουτρά στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μας, το Ασκληπιείο Βούλας και το ξενοδοχείο Grecotel στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα είναι μόνο τρία από αυτά. Στη λίστα με τα έργα της εταιρείας, επίσης, μπορεί κάποιος να βρει και μια σειρά από σημαντικά projects τα οποία ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και αφορούν σε σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες ανά την χώρα, όπως τα Wyndham Hotels, το The Margi hotel στη Βουλιαγμένη, το ξενοδοχείο Athens Marriott και το Semeli Hotel στη Μύκονο. Είναι, επίσης, σημαντικό να σημειώσουμε πως η ΒΑΡΕΛΑΣ αντιπροσωπεύει αποκλειστικά κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως τον παγκοσμίου φήμης οίκο ROCA.

mpanio3



Οι αξίες που κάνουν τη διαφορά

Για εμάς, βέβαια, η ειδοποιός διαφορά στην περίπτωση της ΒΑΡΕΛΑΣ έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: Τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την άριστη σχέση της ποιότητας και της τιμής των υλικών.

Πέρα από τις σημαντικές αυτές αξίες, όμως, η πολυετής πείρα του κ. Βαρελά πάνω στον τομέα της κεραμουργείας και φυσικά, η αγάπη του για την εργασία του, έχουν συμβάλλει κατά πολύ στην επιτυχία της εταιρείας. Άλλωστε, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ζει αυτό που κάνει «σε όλες του τις διαστάσεις», καθώς ο χώρος του μπάνιου αποτελεί για εκείνον «μια έκφραση δημιουργικότητας».

mpanio4



Η αναγνωρισιμότητα της Varelas Home Design είναι σε κάθε περίπτωση αρκετή για να αποδείξει πως εν έτει 2018, η ποιότητα και το μεράκι έχουν μεγάλη σημασία για την επιτυχία μιας εταιρείας. Και τι πιο σημαντικό υπάρχει για μια επιχείρηση πέρα από την αγάπη του κόσμου και την εμπιστοσύνη των πελατών της;

Σε ό,τι αφορά στη ΒΑΡΕΛΑΣ, τα ποιοτικά προϊόντα και οι σωστές τιμές -οι οποίες απευθύνονται σε όλους τους πελάτες- την έχουν κάνει να ξεχωρίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι 43 χρόνια έπειτα από τη δημιουργία της, αποτελεί μια υγιής επιχείρηση που στέκεται στα πόδια της και συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες ιδέες και ποιοτικές υπηρεσίες στον απαιτητικό τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται.