ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ

8η  διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ

Κάθε δράση εταιρικής υπευθυνότητας είναι ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο.

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής συμμετοχών για την 8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019 του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος. Πρόκειται για το θεσμό που, από το 2001, αναδεικνύει κι επιβραβεύει όλες εκείνες τις δράσεις των επιχειρήσεων που συμβάλλουν, η καθεμιά με τον τρόπο της, σε έναν κόσμο που νοιάζεται περισσότερο για τον άνθρωπο.

Κάθε τέτοια δράση, μικρή ή μεγάλη, είναι ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες αναπτύσσουν δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μέλη του ΣΔΕ και ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, με προγράμματα/δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιανουάριο 2017 έως και τον Δεκέμβριο 2018 και τα οποία μπορεί να έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μπορούν ακόμη να συμμετέχουν Κοινωνικές Επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι Κοινωνικές Επιχειρήσεις διαγωνίζονται αποκλειστικά για το Ειδικό Αριστείο Έργου Κοινωνικής Επιχείρησης, με το συνολικό έργο που έχουν πραγματοποιήσει από τον Ιανουάριο 2017 έως και τον Δεκέμβριο 2018 και όχι με μεμονωμένα προγράμματα/δράσεις.

Συμμετοχές από επιχειρήσεις μπορούν να υποβληθούν στις ακόλουθες ενότητες: Κοινωνία-Άνθρωπος, Κοινωνία-Πολιτισμός & Αθλητισμός, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι, Εθελοντισμός Εργαζομένων, Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Ενίσχυση της Απασχόλησης και της Απασχολησιμότητας, Συνέργειες - Στρατηγικές Συνεργασίες, Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά, Sustainable Products & Services, Purposeful Communication, καθώς και για το Ειδικό Αριστείο Έργου Κοινωνικών Επιχειρήσεων και το Ειδικό Αριστείο Κοινού e-Δράσεις. Με το Ειδικό Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου» ο λόγος δίνεται στους πολίτες, ενώ το Ειδικό Αριστείο Εξαιρετικής Προσφοράς απονέμεται με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά στο site της διοργάνωσης www.aristia-sde.gr και θα διαρκέσει έως και τις 28 Ιουλίου 2019.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ Υβέτ Κοσμετάτου, δήλωσε «Ο τρόπος που μία επιχείρηση συμπεριφέρεται στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, είναι εξίσου σημαντικός με τα εμπορικά και οικονομικά της αποτελέσματα και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε δύσκολες εποχές, προσπαθούν να είναι υπεύθυνες σε πολλαπλά επίπεδα. Τις καλούμε, λοιπόν, να υποβάλουν συμμετοχές και να δώσουν στους ανθρώπους τους και στις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που πραγματοποίησαν, την ευκαιρία να αναγνωριστούν και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για άλλους

Σημειώνεται ότι η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ροή Ειδήσεων