ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αδήλωτα τετραγωνικά: Παράταση έως τέλος Αυγούστου και στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Αδήλωτα τετραγωνικά: Παράταση έως τέλος Αυγούστου και στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Ακίνητα: Παράταση έως τις 31 Αυγούστου και στις αιτήσεις για τα μη ηλεκτροδοτούμενα αδήλωτα τετραγωνικά.

Περισσότερα από 450.000 νοικοκυριά δεν θα πληρώσουν για τα τετραγωνικά που δεν είχαν δηλώσει στο Ε9, τα οποία υπερβαίνουν τα 12,5 εκατ. τετραγωνικά μέτρα, με τη ρύθμιση, η οποία έλαβε παράταση έως 31 Αυγούστου. Παράλληλα, οι Δήμοι θα αυξήσουν τα έσοδά τους, καθώς τα αδήλωτα μέχρι σήμερα τετραγωνικά, θα φορολογούνται εφεξής κανονικά από 1ης-1-2020.

Παράλληλα, παράταση έως τις 31 Αυγούστου και στις αιτήσεις για τα μη ηλεκτροδοτούμενα αδήλωτα τετραγωνικά, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, από το Άργος μιλώντας σε ημερίδα με θέμα το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Ο υπουργός Εσωτερικών πάντως, τόνισε πως αυτή η παράταση (η δεύτερη που δίνεται) για τα αδήλωτα τετραγωνικά θα είναι η τελευταία.

«Το πρόγραμμα που αφορούσε τα τετραγωνικά μέτρα των σπιτιών που είναι μη ηλεκτροδοτούμενα είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει μια ιστορία δύο ετών. Είχε καθιερωθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση. Εμείς δώσαμε παράταση και δίνουμε για τελευταία φορά παράταση σε αυτό έως τις 31 Αυγούστου. Άρα και οι πολίτες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν τα αδήλωτα τετραγωνικά των σπιτιών που είναι μη ηλεκτροδοτούμενα πρέπει να το κάνουν τώρα, μέχρι τις 31 Αυγούστου», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζουν τα όρια επιβατών για ΙΧ και ταξί: Τι ισχύει για μάσκες, πρόστιμα