ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Aδήλωτα τετραγωνικά: Αποκαλύφθηκαν 18.000.000 που δεν είχαν δηλωθεί ποτέ

Aδήλωτα τετραγωνικά: Αποκαλύφθηκαν 18.000.000 που δεν είχαν δηλωθεί ποτέ
INTIME NEWS

Περισσότερα από 18 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής από τις δηλώσεις που έχουν υποβάλει ιδιοκτήτες ακινήτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τα αδήλωτα τετραγωνικά η οποία τέθηκε σε λειτουργία στις 27 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για επιφάνειες ακινήτων οι οποίες δεν είχαν δηλωθεί ποτέ στους δήμους ή είχαν δηλωθεί ελλιπώς.

Με τον χρόνο να τρέχει και να λήγει στις 31 Αυγούστου για τη δήλωση της πραγματικής επιφάνειας των ακινήτων από τους ιδιοκτήτες τους αυξάνεται καθημερινά σημαντικά ο αριθμός των πραγματικών τετραγωνικών μέτρων τα οποία θα φέρουν ζεστό χρήμα στα ταμεία των δήμων.

Χωρίς την επίσκεψη στο γκισέ του κάθε Δήμου και με απλά βήματα μέσω της εφαρμογής έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 800.000 δηλώσεις και έχουν δηλωθεί επιπλέον άνω των 18 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων προς επεξεργασία στους Δήμους.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ https://tetragonika.govapp.gr/ όπου δηλώνεται συμπληρωματικά ή και αρχικά το πραγματικό σημερινό εμβαδόν κάθε ιδιοκτησίας που ηλεκτροδοτείται ή και που δεν ηλεκτροδοτείται, ή και δεν ηλεκτροδοτήθηκε ποτέ, τακτοποιημένο ή μη, το οποίο θα πρέπει να συμπίπτει με το εμβαδόν που είναι δηλωμένο στο Ε9.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιστράτευση: Δείτε ποιες ηλικίες καλούνται σε περίπτωση επιστράτευσης