GOSSIP

Λένα Ζευγαρά: Αν μου ζητήσει κάποιος να χωρίσουμε, θα φύγω μόνη μου

Αν μου ζητήσει κάποιος να χωρίσουμε, θα φύγω μόνη μου
Η Λένα Ζευγαρά.
Instagram / lena_zevgara

Η Λένα Ζευγαρά μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Η τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά το βράδυ της Δευτέρας (31/10), βρέθηκε στην παρέα του «The 2Night Show» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, μίλησε για την τελευταία της δισκογραφική δουλειά αλλά και την προσωπική της ζωή.

Το νέο της τραγούδι «Όλα τα Αγάπησα», συνοδεύεται, από ένα κινηματογραφικής αισθητικής, music video, γυρισμένο σε διάφορα μέρη της Αθήνας. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Αϊβάζη, μας μεταφέρουν, στο χρονικό, μίας έντονης σχέσης, που έχει πια τελειώσει, με τις καλές και τις κακές στιγμές, να αποτελούν, γλυκόπικρες, αναμνήσεις.

Μεταξύ άλλων, η Λένα Ζευγαρά ρωτήθηκε, πότε ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε στη ζωή της και αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που έπιασε μικρόφωνο ήταν σε μια ψαροταβέρνα και είχε ερμηνεύσει το «Όλα σε θυμίζουν».

«Πρώτη πρώτη φορά ήμουν σε μια ψαροταβέρνα στη Χαλκιδική. Ήταν η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν το “Όλα σε θυμίζουν” της Χαρούλας Αλεξίου», είπε η Λένα Ζευγαρά.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν έχει μπει στη διαδικασία της ψυχοθεραπείας, ωστόσο είναι κάτι που σκέφτεται να κάνει. «Στην καραντίνα αναθεώρησα πολλά. Ένα από αυτά είναι να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία και θα ήθελα να κάνω γιατί έχω ακούσει το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Όταν δεν είμαι καλά, παίρνω τηλέφωνο την κολλητή μου, Γλυκερία. Τώρα που πάω πολύ καλά στην καριέρα μου, την παίρνω και απλά με ακούει να της λέω το πρόγραμμά μου».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που της επισήμανε ότι ο ίδιος το πρωτοείπε στην τηλεόραση πως η ψυχοθεραπεία σώζει, της πρότεινε πάντως να ξεκινήσει συνεδρίες με τον ψυχολόγο όταν θα είναι πολύ καλά στην καριέρα της και τη ζωή της ως πρόληψη για να μπορέσει να χειριστεί κάτι άσχημο που μπορεί να της συμβεί στη συνέχεια. Κάνοντας εκ των προτέρων ψυχοθεραπεία θα προλάβει – όπως ανέφερε ο παρουσιαστής – τα «χειρότερα» αντιμετωπίζοντάς τα διαφορετικά, γνωρίζοντας στην ουσία πώς να τα αντιμετωπίσει.

Σχετικά με τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της η Λένα Ζευγαρά δήλωσε: «Τον έρωτα τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου. Πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να ερωτευτούν πολλές φορές. Δεν μου το έχουν πει να ξέρεις, αλλά άμα μου πει κάποιος να χωρίσουμε, από εγωισμό θα σηκωθώ και θα φύγω από μόνη μου πρώτη» υπογράμμισε και τραγούδησε τους στίχους από το «Δώσε ένα τέλος» που ερμηνεύει ο Νότης Σφακιανάκης «Δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μια έξοδο μεγάλη…».

Σχετικές ειδήσεις

Λένα Ζευγαρά: Η θεαματική αλλαγή στο look της! Δεν είναι πια μελαχρινή ούτε έχει καρέ!

Λένα Ζευγαρά: Έτοιμη για Eurovision; Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στην κάμερα