ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημοφιλή κρυπτονομίσματα για τον Αύγουστο 2023

Δημοφιλή κρυπτονομίσματα για τον Αύγουστο 2023

Αρκετοί είναι οι επενδυτές που αναζητούν τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα για τον Αύγουστο 2023, προκειμένου να βρουν εκείνο που θα τους επιφέρει γρήγορα και αξιοσημείωτα κέρδη. Με τόσα όμως νέα crypto να εμφανίζονται καθημερινά στην αγορά, η εύρεση αξιόπιστων επιλογών αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία.

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν, αναζητήσαμε και εντοπίσαμε τα κρυπτονομίσματα με την μεγαλύτερη ζήτηση αυτή τη περίοδο. Παρακάτω θα αναλύσουμε τις 3 επιλογές που ξεχωρίσαμε για τον Αύγουστο του 2023.

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα για να αγοράσετε τον Αύγουστο 2023

Η αγορά κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει διαρκώς νέες επενδυτικές ευκαιρίες για γρήγορα κέρδη. Με τις ραγδαία εξελισσόμενες τάσεις στην κοινότητα των crypto, η περίοδος ενδείκνυται για αγορά νέων κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο από τα δεκάδες crypto coins που εμφανίζονται καθημερινά στο προσκήνιο, μόνο λίγες είναι οι επιλογές που μπορούν να επιφέρουν κέρδη.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι επιλογές αυτές αφορούν δημοφιλή κρυπτονομίσματα που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της κοινότητας και μεγάλων επενδυτών (whales). Μελετώντας λοιπόν αναλυτικά τις τάσεις και τα κοινωνικά δίκτυα, τα κρυπτονομίσματα που ξεχωρίσαμε είναι:

Wall Street Memes ($WSM)

To Wall Street Memes ($WSM) αποτελεί ένα κρυπτονόμισμα το οποίο εκτιμάται ότι θα εκτοξευτεί το προσεχές διάστημα. Άλλωστε, η προπώλησή του έχει ήδη ξεπεράσει τα 22 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που το καθιστά το δημοφιλέστερο meme coin για τον Αύγουστο του 2023.

Τα δείγματα για το $WSM ήταν θετικά από την πρώτη στιγμή, αφού η κοινότητα crypto αγκάλιασε το συγκεκριμένο coin. Αν και οι ρυθμοί που εξελισσόταν η προπώληση είχαν κάπως σταθεροποιηθεί, ένας νέος παράγοντες έστρεψε και πάλι τα βλέμματα όλων στο Wall Street Memes.

Ειδικότερα, στις 2 Αυγούστου, ένας ανώνυμος επενδυτής, πραγματοποίησε πέντε συναλλαγές, αγοράζοντας κέρματα $WSM συνολικής αξίας 460 $ETH - ποσό που αντιστοιχεί σε επένδυση ύψους 840.000 δολαρίων. Αυτό όπως ήταν λογικό ταρακούνησε και πάλι την κοινότητα.

Αγοράστε $WSM εδώ

XRP20

Λίγο πολύ, όλοι μας γνωρίζουμε την ιστορία του XRP με το SEC. Αν και μετά το αποτέλεσμα της δίκης, η τιμή του Ripple ανέβηκε, οι επενδυτές στρέφονται σε εναλλακτικές επιλογές με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους. Το XRP20 αποτελεί ένα κρυπτονόμισμα το οποίο αναδημιουργεί του Ripple, ως ERC-20 token στο Ethereum blockchain.

Αναζωπυρώνοντας την κοινότητα του XRP, το XRP20 έρχεται για να φέρει τεράστια χρησιμότητα χάρη στο μηχανισμό stake-to-earn. Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε την αναβαθμισμένη έκδοση του XRP σε τιμή που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Συγκεκριμένα, στα 0.000092 δολάρια. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών ήδη προβλέπουν ότι το XRP μπορεί να ακολουθήσει μια ξέφρενη πορεία.

Αγοράστε XRP20 εδώ

Shibie Coin ($SHIBIE)

Η μαγεία του Shibie Coin έγκειται στην ικανότητά του να συνδυάζει την γοητεία του Shiba Inu με την ξέφρενη τάση της Barbie. Το $SHIBIE δεν είναι ένα απλό κρυπτονόμισμα. Ενσαρκώνει μια ζωντανή και ενθουσιώδη κοινότητα σε μια τελείως καινοτόμα προσέγγιση tokenomics.

Ο μοναδικός σχεδιασμός του κρυπτονομίσματος ήδη έχει προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον, κάτι που καθιστά το Shibie ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα για τον Αύγουστο 2023.

Η προπώληση του έχει ήδη συγκεντρώσει περίπου 200.000 δολάρια και συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς. Προλάβετέ το όσο ακόμη βρίσκεται στην τιμή των $0.000167.

Αγοράστε Shibie ($SHIBIE) εδώ

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.