Κινδυνεύει να πέσει η τιμή του Bitcoin;

Καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει διαρκώς διακυμάνσεις, οι επενδυτές αναζητούν ενδείξεις για να μπορέσουν να λάβουν καλύτερες επενδυτικές αποφάσεις.
Κινδυνεύει να πέσει η τιμή του Bitcoin;
4'

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, έχουν προκύψει ανησυχίες σχετικά με το ενδεχόμενο σημαντικών πτώσεων στην τιμή του Bitcoin και άλλων σημαντικών κρυπτονομισμάτων. Πάμε να δούμε τους λόγους που οδήγησαν στις ανησυχίες αυτές.

Αγορά 99Bitcoins

Επισκόπηση της αγοράς σχετικά με το Bitcoin

Το επόμενο σημαντικό επίπεδο στήριξης του Bitcoin, βρίσκεται στα 63.050 δολάρια. Αυτό έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των επενδυτών σχετικά με το ενδεχόμενο μιας απότομης πτώσης. Μια βασική μέτρηση για την πρόβλεψη της επόμενης κατεύθυνσης του Bitcoin είναι ο ρυθμός πληθωρισμού της αγοράς για τους μακροπρόθεσμους κατόχους.

Χωρίς να θέλουμε να σας κουράσουμε με τεχνικές ορολογίες, σε γενικές γραμμές, εάν το ποσοστό του πληθωρισμού της αγοράς μειωθεί, αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές αγοράζουν Bitcoin με στόχο τη μακροπρόθεσμη κατοχή τους. Αντίθετα, εάν το ποσοστό αυξηθεί, αυτό υποδηλώνει ότι οι κάτοχοι πωλούν τα κρυπτονομίσματά τους, αυξάνοντας την πίεση πώλησης και οδηγώντας ενδεχομένως σε πτώση της τιμής.

Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατα δεδομένα από την Glassnode, ο ρυθμός πληθωρισμού της αγοράς του Bitcoin, υποδηλώνει αυτήν τη στιγμή μια πτωτική τάση. Ωστόσο, επιπλέον δεδομένα δείχνουν πως οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι παραμένουν σίγουροι για τις δυνατότητες του Bitcoin.

Προβλέψεις τιμής για το Bitcoin

Σύμφωνα με την ανάλυση του θερμικού χάρτη ρευστοποίησης από την εταιρεία Hyblock, μια ζώνη υψηλής ρευστότητας στα 72.350 δολάρια σημαίνει ότι η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να κινηθεί προς αυτήν την περιοχή. Ωστόσο, αυτή η ζώνη θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει ως επίπεδο αντίστασης, οδηγώντας ενδεχομένως σε πτώση της τιμής εάν δεν καταφέρει να το ξεπεράσει. Σε περίπτωση που το Bitcoin χάσει τη συγκράτηση του επιπέδου στήριξης των 63.050 δολαρίων, θα μπορούσε να πέσει περαιτέρω έως τα περίπου 56.200 δολάρια.

Το σίγουρο είναι, ότι για ακόμη μία φορά, η αγορά κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον για το πώς θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες. Μέσα σε όλες όμως αυτές τις ανησυχίες, δεν είναι λίγα τα έργα που έρχονται στο προσκήνιο, παρουσιάζοντας μεγάλες προοπτικές κέρδους.

Νέα κρυπτονομίσματα με μεγάλες προοπτικές ανόδου

Δύο από τα κρυπτονομίσματα που φαίνεται να προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον από μέρος των επενδυτών, παρά τις ανησυχίες για μια πτώση στην αγορά crypto, είναι το WienerAI και το 99Bitcoins. Δύο καινοτόμα έργα τα οποία ξεκίνησαν τις προπωλήσεις τους και φαίνεται να προσφέρουν σημαντικά οφέλη στους επενδυτές τους.

WienerAI

Το WienerAI συνδυάζει τη χρησιμότητα με τα memes, προκειμένου να ξεχωρίσει στην αγορά. Κάτι που το έχει καταστήσει ως ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για αγορά το 2024.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • AI-Powered Trading: Παρέχει στους χρήστες προηγμένα εργαλεία για τη λήψη επιτυχημένων επενδυτικών αποφάσεων
  • Αξιοποίηση των meme: Το WienerAI αξιοποιεί έναν διασκεδαστικό meme χαρακτήρα σκύλου ο οποίος φαίνεται να έχει κερδίσει το κοινό
  • Υποστήριξη από την κοινότητα: Η αυξανόμενη δέσμευση και υποστήριξη της κοινότητας ενισχύει τις προοπτικές του έργου
  • Παθητικό εισόδημα: Το WienerAI προσφέρει λειτουργία πονταρίσματος για παθητικές ανταμοιβές
  • Η προπώληση ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια δολάρια

Αγορά WienerAI

99Bitcoins

Το 99Bitcoins προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις επενδύσεις και την εκπαίδευση σε κρυπτονομίσματα. Ιδρύθηκε το 2013 και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαία πηγή για την εκπαίδευση σε θέματα crypto.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υψηλές αποδόσεις πονταρίσματος: Το 99BTC token προσφέρει staking με εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις APY
  • Πλατφόρμα Learn-to-Earn: Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να κερδίσουν 99BTC απλά μαθαίνοντας για τα κρυπτονομίσματα
  • Εδραιωμένη παρουσία: Το 99Bitcoins αποτελεί μια επωνυμία η οποία βρίσκεται στον χώρο επί σειρά πολλών ετών, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και μια τεράστια κοινότητα υποστηρικτών
  • H προπώληση ξεπέρασε τα 1,6 εκατομμύρια δολάρια

Αγορά 99Bitcoins

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή