ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλοίο για το νησί από 6,5 ευρώ!

Πλοίο για το νησί από 6,5 ευρώ!

Τώρα υπάρχει λύση για οικονομικές διακοπές στα νησιά μας, με πραγματικά φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Η μεταφορά προς και από Κυκλάδες καθώς και άλλων προορισμών, δεν είναι πια όνειρο…

Το cheapis.gr, η δυναμική, ελληνική, εκπτωτική ιστοσελίδα καταπολεμά την κρίση εξασφαλίζοντας έγκαιρα, φθηνά εισιτήρια σχεδόν από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες με σημαντική έκπτωση που θα ανακουφίσει αισθητά την ελληνική οικογένεια.

Όσοι θέλουν πλέον να προγραμματίσουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά, αλλά, προβληματίζονταν για την δαπανηρή μεταφορά προς αυτά, μπορούν να επισκεφτούν το cheapis.gr και να κλείσουν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια κερδίζοντας τα μισά χρήματα στο πορτοφόλι τους.

Ακόμα και στη πιο hot εποχή για τις ακτοπλοϊκές εταιρίες και παρόλη την αύξηση του πετρελαίου, η συγκεκριμένη εκπτωτική ιστοσελίδα προσφέρει έκπτωση 50% στο ναύλο. Το cheapis.gr xτυπάει την κρίση δυναμικά!

Η κίνηση είναι πολύ μεγάλη και γι αυτό θα ήταν καλό να προγραμματιστούν νωρίς οι κρατήσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων πριν προλάβουν και εξαντληθούν! Μέχρι στιγμής χιλιάδες επισκέπτες του site έχουν κλείσει τα μεταφορικά τους μέσω του cheapis και πλέον μπορούν να χαρούν τον προορισμό της επιλογής τους, χωρίς να δυσανασχετούν για το τι τους κόστισε.

Οι μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες συμπαραστέκονται σε αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία του cheapis.gr προσφέροντας σε Έλληνες και ξένους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους στα διασημότερα νησιά της Ελλάδας, με οικονομικό τρόπο.

Μετά από το κίνημα της πατάτας και όλων όσων ακολούθησαν, ήρθε η σειρά των ακτοπλοϊκών!