ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alpha Bank: Ως τις 28 Οκτωβρίου η ενοποίηση συστημάτων με την Εμπορική

Alpha Bank: Ως τις 28 Οκτωβρίου η ενοποίηση συστημάτων με την Εμπορική

Η Alpha Bank ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι, από την Παρασκευή 25 έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, μεγάλο μέρος των συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας θα ενοποιηθεί πλήρως με το ενιαίο περιβάλλον πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.

Η εν λόγω ενοποίηση αφορά ειδικότερα στα συστήματα καταθέσεων, καρτών, ανοιχτών δανείων και λογαριασμών υπεραναλήψεως, καθώς και στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της πρώην Εμπορικής Τραπέζης.

Με την ολοκλήρωση της ενοποίησης, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες της ενιαίας τράπεζας θα πραγματοποιούν εφεξής τις ανωτέρω συναλλαγές τους με κοινό πληροφοριακό σύστημα και διαδικασίες, στα περισσότερα από 1.100 διαφορετικά σημεία εξυπηρέτησης της Alpha Bank, σε όλη τη χώρα.

Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών της ενοποίησης, θα γίνονται κανονικά αναλήψεις από ΑΤΜ με όλες τις κάρτες εκδόσεως Alpha Bank, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν περιορισμοί στις λοιπές συναλλαγές μέσω ΑΤΜ και άλλων εναλλακτικών δικτύων, που όμως, όπως τονίζεται απ΄την τράπεζα, θα αποκατασταθούν πλήρως το συντομότερο δυνατόν.

Από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα τέσσερα υποκαταστήματα διευρυμένου ωραρίου, συμπεριλαμβανομένου του υποκαταστήματος στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου έως το πρωί της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου, οι βασικές συναλλαγές (αναλήψεις, ερωτήσεις υπολοίπου) με κάρτες εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του δικτύου των 1.310 ΑΤΜ της Alpha Bank και όχι στα ΑΤΜ άλλων τραπεζών. Η λειτουργία των καρτών έκδοσης της πρώην Εμπορικής θα διακοπεί μεταξύ 4.00π.μ. και 10.00π.μ. της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου.

Από τις 8.00μ.μ. της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου, θα διακοπεί οριστικά η λειτουργία των υπηρεσιών Emporiki e-Banking, Emporiki Mobile Banking και Emporiki Phone Banking.

Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, οι πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking αντίστοιχα.