ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ναι» στις 100 δόσεις λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

«Ναι» στις 100 δόσεις λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών

Θετικά αντιμετωπίζει ο Εμπορικός συ΄λλογος της Αθήνας τις κυβερνητικές εξαγγελίες για ρύθμιση έως 100 δόσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Μετά τη γνωστοποίηση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης, το οποίο τέθηκε χθες (Πέμπτη 12/3/15) σε δημόσια διαβούλευση, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πρωτεύουσας Π. Καρέλλας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οι ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του ΥΠΟΙΚ και ιδιαίτερα η ρύθμιση των 100 δόσεων, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού προβλέπεται να ενισχύσουν τη ρευστότητα των δημόσιων και ασφαλιστικών ταμείων και να δώσουν ανάσα στην Αγορά.

Ιδιαίτερη θετική είναι και η μεταρρυθμιστική προσπάθεια που αναλαμβάνεται με τη βοήθεια του ΟΟΣΑ, σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, της κοινωνίας και της Δημόσιας Διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δηλώνει πρόθυμος να στηρίξει και να συμβάλλει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην ανακούφιση της κοινωνίας, στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, στη μείωση των γραφειοκρατικών εμποδίων και στην αύξηση της διαφάνειας».-

Σχετικές ειδήσεις