Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βαρουφάκης: Ελπίζουμε ότι θα έχουμε άσπρο καπνό σήμερα (video)

Θωμάς Μόσχος Θωμάς Μόσχος

«Είχαμε και θα έχουμε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης εισερχόμενος στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπου θα ξεκινήσει στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής (20/02/2015) το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα.

«Ελπίζω ότι θα υπάρξει συμφωνία», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης, λέγοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει διανύσει τα δέκα επιπλέον μίλια της διαδρομής και τώρα αναμένει από τους εταίρους της να τη συναντήσουν, όχι διανύοντας τη μισή διαδρομή, αλλά το ένα πέμπτο της διαδρομής που διένυσε η Ελλάδα.

«Είμαι βέβαιος ότι σήμερα θα γίνει μια συναδελφική συζήτηση και ελπίζουμε ότι τελικά θα βγει "λευκός" καπνός», δήλωσε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Την ελπίδα να βγει "λευκός" καπνός από τη σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, εξέφρασε σήμερα ο Έλληνας υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης, προσερχόμενος στο Eurogroup στις Βρυξέλλες.

«Ελπίζω ότι θα υπάρξει συμφωνία» δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης, λέγοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει διανύσει τα δέκα επιπλέον μίλια της διαδρομής και τώρα αναμένει από τους εταίρους της να τη συναντήσουν, όχι διανύοντας τη μισή διαδρομή αλλά το ένα πέμπτο της διαδρομής που διένυσε η Ελλάδα. «Είμαι βέβαιος ότι σήμερα θα γίνει μια συναδελφική συζήτηση και ελπίζουμε ότι τελικά θα βγει "λευκός" καπνός» δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης.