ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εύβοια: Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές

Εύβοια: Σοβαρά προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές
In Τime

Εύβοια - Όλες οι ειδήσεις: Ο Δήμος Χαλκιδέων εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωση σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης και ηλεκτροδότησης. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του Βασιλικού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λόγω της πρωτοφανούς έντασης της καταιγίδας «Θάλεια» που έπληξε με ιδιαίτερη σφοδρότητα τον Δήμο Χαλκιδέων, δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης, κυρίως λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Λήλαντα και των εκτεταμένων βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Δ.Ε.Η, με τις παρακάτω συνέπειες:

Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων

Βασιλικό, Λευκαντί: Λόγω υπερχείλισης του ποταμού Λήλαντα βυθίστηκαν οι δυο κύριες γεωτρήσεις υδροδότησης και τμήμα του τροφοδοτικού αγωγού. Το μέγεθος της ζημιάς είναι τεράστιο και εκτιμάται ότι εντός 24ωρου θα έχει δοκιμαστεί εναλλακτικός τρόπος υδροδότησης.

Μύτικας: Η αδυναμία υδροδότησης οφείλεται αποκλειστικά σε βλάβη της γραμμής ηλεκτροδότησης της ομώνυμης δεξαμενής και γεώτρησης Μύτικα. Προς το παρόν η πρόσβαση για την αποκατάσταση είναι πολύ δύσκολη λόγω αποκλεισμού των γεφυρών.

Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης

Στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Αρτάκης παρουσιάζονται προβλήματα υδροδότησης στο κέντρο λόγω μη τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος στις γεωτρήσεις Κρασσά. Αυτή τη στιγμή συνεργεία της Δ.Ε.Η. επιχειρούν την αποκατάσταση της βλάβης της γραμμής τους.

Χαλκίδα

Στην πόλη της Χαλκίδας έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στις περισσότερες περιοχές.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αριθμός σοκ: 203 νέα κρούσματα στην Ελλάδα