Τατούλης: Casus belli οποιαδήποτε μεταβολή ή εμπλοκή στην Ολυμπία Οδό

Τατούλης: Casus belli οποιαδήποτε μεταβολή ή εμπλοκή στην Ολυμπία Οδό

Σταθερή στην αδιαπραγμάτευτη θέση της για την κατασκευή της Ολυμπίας οδού στο σύνολό της, όπως προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης που έχει ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, δήλωσε ερωτηθείς σχετικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

«Οποιαδήποτε μεταβολή, εμπλοκή ή καθυστέρηση αποτελεί casus belli», υπογράμμισε, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης & Υποδομών για τους πέντε μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας, σύμφωνα με το aftodiikisi.gr.

«Έχω ήδη απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό της χώρας και στον ευρωπαίο επίτροπο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη Γιοχάνες Χαν, ενώ βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με βουλευτές και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του τόπου μας προκειμένου να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε όποια απόφαση ληφθεί ενάντια στα συμφέροντα της Πελοποννήσου και των Πελοποννησίων πολιτών.

Παράλληλα έχω δώσει εντολή στις νομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να εξετάσουν όλα τα δεδομένα για το ενδεχόμενο προσφυγής στις  Ελληνικές και Ευρωπαϊκές δικαστικές αρχές», συμπλήρωσε.