ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τζιτζικώστας: Η Περιφέρεια αλλάζει πρόσωπο, έρχεται πιο κοντά στον πολίτη

Τζιτζικώστας: Η Περιφέρεια αλλάζει πρόσωπο, έρχεται πιο κοντά στον πολίτη

«Υψηλοί είναι οι στόχοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη νέα χρονιά», δήλωσε σήμερα, Δευτέρα (28/12/2015) ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Πρώτος στόχος μας είναι η βελτίωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σημαντικές αλλαγές που προγραμματίζουμε στον οργανισμό της Περιφέρειας, ώστε να γίνει ένας φορέας σύγχρονος και να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών», ανέφερε ο Απ. Τζιτζικώστας.

Και πρόσθεσε: «Δεύτερος στόχος της διοίκησης είναι η διεκδίκηση από την κυβέρνηση των αναγκαίων πόρων, που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε με αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων μας και των υποχρεώσεών μας προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας».

Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι ο τρίτος στόχος αφορά την ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ο τέταρτος την ταχύτατη έναρξη του νέου ΕΣΠΑ, του ΣΕΣ 2014 - 2020, με σωστό σχεδιασμό, και με τελικό στόχο νέες θέσεις εργασίας, έργα υποδομών, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ανάδειξη της περιοχής και αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της Κεντρικής Μακεδονίας.

«Οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να είναι σίγουροι ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε το 2016 να είναι μια ακόμη πιο αποδοτική χρονιά για όλους και για τον τόπο μας», σημείωσε.

Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους περιφερειακούς συμβούλους, τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια και τους κατοίκους της Κεντρικής Μακεδονίας ενώ προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Σχετικές ειδήσεις