Δήμος Αλεξανδρούπολης: Χωρίς προεδρείο το δημοτικό συμβούλιο

newsbomb

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Χωρίς προεδρείο το δημοτικό συμβούλιο

Η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης αναβλήθηκε ύστερα από προσφυγή κατά της διαδικασίας εκλογής νέου προεδρείου για το Δημοτικό Συμβούλιο που κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « ΑΝΑΣΑ» Παύλος Μιχαηλίδης.

Στην προσφυγή του ο κ. Μιχαηλίδης εκτιμά ότι, δεν τηρήθηκε η διαδικασία που προβλέπει ο «Καλλικράτης» για την εκλογή νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μέχρι να απαντήσει στην προσφυγή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση το δημοτικό συμβούλιο δεν θα συνεδριάζει, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Την ίδια ώρα ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Κωνστανντίνος Γκοτσίδης με επιστολή του προς τους επικεφαλής των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων, τους καλεί να τοποθετηθούν για τη στάση του κ. Μιχαηλίδη, τονίζοντας πως « η εκφορά του αυτή δεν πλήττει μόνον εμένα ως πρόσωπο, αλλά κυρίως τον ίδιο το θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος δεν είναι Πρόεδρος της πλειοψηφούσας παράταξης αλλά όλων των δημοτικών παρατάξεων.»

Σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαηλίδης χαρακτήρισε κατάπτυστη την πρόταση μομφής του κ. Γκοτσίδη, τονίζοντας πως η μομφή του προέδρου του Δ.Σ έγινε για να δημιουργήσει θόρυβο εν όψη της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Παράταξη «ΑΝΑΣΑ» για την ανάπλαση της παραλίας με καλεσμένους τους δυο αρχιτέκτονες που σχεδίασαν και υλοποίησαν την ανάπλαση της παραλίας της θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved