ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτεχνείο - Κουτσούμπας: Η καλύτερη τιμή για το Πολυτεχνείο είναι η συνέχιση των αγώνων

Πολυτεχνείο - Κουτσούμπας: Η καλύτερη τιμή για το Πολυτεχνείο είναι η συνέχιση των αγώνων

«Η καλύτερη τιμή για το Πολυτεχνείο είναι η συνέχιση των αγώνων ενάντια σε όλες τις κυβερνήσεις που έχουν ψηφίσει μνημόνια που έχουν ψηφίσει και ψηφίζουν αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα όπως είναι η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι πραγματικοί παραχαράκτες, δηλαδή, της ιστορίας και των αγώνων του Πολυτεχνείου και βεβαίως όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε στην πορεία του Πολυτεχνείου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η καλύτερη τιμή είναι η συνέχιση του αγώνα ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που φέρνει κρίσεις, πολέμους, φτώχεια και ανεργία. Είναι η πάλη ενάντια σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και ενώσεις όπως το ΔΝΤ, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, μέχρι να έλθει στην εξουσία πραγματικά ο ελληνικός λαός, οι λαοί όλου του κόσμου» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου έγινε στην οδό Σταδίου. Οι διαδηλωτές στη συνέχεια συγκρότησαν πορεία η οποία κατευθύνεται προς την αμερικανική πρεσβεία περνώντας μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων.

Στην κεφαλή των μπλοκ του ΚΚΕ είναι το πανό της ΚΟ Αττικής του Κόμματος με σύνθημα «Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές επιχειρήσεις ΝΑΤΟ - ΕΕ». Ακολουθούν οι υπόλοιπες Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις και τις τελευταίες εξελίξεις για το Πολυτεχνείο

Σχετικές ειδήσεις