ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι της Θ. Τζάκρη

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι της Θ. Τζάκρη
EUROKINISSI

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στο σπίτι της βουλευτή κ. Τζάκρη.

Σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζεται πως «αυτές οι πρακτικές τις οποίες κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν σπάζοντας ο ίδιοι “το αυγό του φιδιού”, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα. Αναμένουμε από την αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος ασφαλείας Πέλλας για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (23/01) με 4 μολότοφ στην οικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί, προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις