ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ. Πρωτόπαπας: Δεν είναι ώρα για «δαχτυλίδια» στο ΠΑΣΟΚ

Χ. Πρωτόπαπας: Δεν είναι ώρα για «δαχτυλίδια» στο ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, προειδοποιώντας ότι «δεν είναι ώρα για κόλπα, συμφωνίες κορυφής και δαχτυλίδια».

Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, ο κ. Πρωτόπαπας τάχθηκε υπέρ της αλλαγής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, μια εξέλιξη που χαρακτήρισε «σημαντική και αναγκαία», σημειώνοντας ωστόσο ότι «η αλλαγή αυτή δεν μπορεί να γίνει ούτε με όρους ανθρωποφαγίας, ούτε με όρους απαξίωσης, ούτε με όρους μιας ξαφνικής αμνησίας για την πορεία της διετίας, λες και δεν ήμασταν εκεί».

Επίσης, ο κ. Πρωτόπαπας εκτίμησε ότι υπάρχει κίνδυνος απαξίωσης του ΠΑΣΟΚ και απέκλεισε το ενδεχόμενο διαρχίας, επισημαίνοντας ότι είναι ώρα «για καθαρές λύσεις».

«Όταν είναι ένας αρχηγός, είναι φουλ αρχηγός, είναι με όλη την ευθύνη. Δεν είναι ώρα για κόλπα, συμφωνίες κορυφής και δαχτυλίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης της ατζέντας της κυβέρνησης Παπαδήμου, χωρίς να αποκλείει μια μικρή παράταση του βίου της, ούτε και το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.