ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λακίζουν και από το facebook!

Λακίζουν και από το facebook!
Παράπλευρες απώλειες που φτάνουν μέχρι το facebook, έχει επιφέρει η ίδρυση του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη. Δεν...

Παράπλευρες απώλειες που φτάνουν μέχρι το facebook, έχει επιφέρει η ίδρυση του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν φτάνει που παίρνει τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποσπά και συνεργάτες που μέχρι πρότινος δούλευαν για τη ΝΔ.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση αργά χθες βράδυ της ομάδας «Φίλοι Βαγγέλη Μεϊμαράκη» στο facebook προς τα μέλη της, ότι οι δύο εκ των διαχειριστών της συγκεκριμένης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης προσχώρησαν στη «Δημοκρατική Συμμαχία».

Πρόκειται για τους Γιώργο Λιάσκο και Λευτέρη Μωυσιάδη, οι οποίοι διευκρινίζουν ότι δεν μπορούν να διατηρήσουν την ιδιότητά τους σαν διαχειριστές της ομάδας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για λόγους αρχής.

Επίσης αναφέρουν ότι η αποχώρηση δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ, τον οποίο, όπως αναφέρουν, τιμούν για τους αγώνες και την προσφορά του στην «πάλαι ποτέ μεγάλη και περήφανη γαλάζια παράταξη της ΝΔ».

Οι ίδιοι διευκρινίζουν ότι παραμένουν μέλη της ομάδας «φίλοι Βαγγέλη Μεϊμαράκη» στο Facebook, που αριθμεί τα 1.020 μέλη.

Ροή Ειδήσεων