ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ΚΥΤ της Σάμου ο Νότης Μηταράκης – Τον αποδοκίμασαν για το μεταναστευτικό (vid)

Στο ΚΥΤ της Σάμου ο Νότης Μηταράκης – Τον αποδοκίμασαν για το μεταναστευτικό (vid)
INTIME NEWS

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης βρέθηκε στη Σάμο όπου σημείωσε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση των μεταναστευτικών ροών.

Ο Νότης Μηταράκης, που επισκέφθηκε τη Σάμο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στα ΚΥΤ, άκουσε κατοίκους του νησιού να φωνάζουν εναντίον του συνθήματα. Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον ειδικό γραμματέα Πρώτης Υποδομής Μάνο Λογοθέτη, επισκέφθηκαν το ΚΥΤ στο Βαθύ, όπου είχαν επαφές με την διοίκηση του κέντρου, καθώς επίσης και με την υπηρεσία Ασύλου.

«Απαραίτητο είναι τα νέα κέντρα που θα αποσυμφορήσουν τον αστικό ιστό των νησιών. Είναι ένα δύσκολο έργο και χρειαζόμαστε ενότητα και τη συνεργασία όλων. Στόχος του ταξιδιού μου είναι να βρούμε τη βέλτιστη λύση. Θα κινηθούμε γρήγορα, γιατί δεν έχουμε χρόνο για να περιμένουμε» είπε ο Νότης Μηταράκης.

Στη συνέχεια, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου υπήρξε συνάντηση του υπουργού και με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Αλεξάνδρο Λυμπέρη ,σωμάτων ασφαλείας, παρουσία του Βουλευτή Σάμου,κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Στη συνέχεια είχε επαφή με τον δήμαρχο ανατολικής ΣάμουΓιώργος Στάντζο.

Σημειώνεται ότι αρκετοί πολίτες βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στη θέση Ζερβού και αποδοκίμασαν τον υπουργό κατά την άφιξή του.

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου,κ.Ν.Μηταράκη, κατά την επίσκεψη του στο υπο κατασκευή Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη θέση Ζερβού Σάμου.

Geplaatst door Samos24.gr op Zondag 19 januari 2020

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Ποιοι θα δουν αυξήσεις έως 252 ευρώ - Αναλυτικοί πίνακες με τα ποσά

Σχετικές ειδήσεις