ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρούτσης: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΜΕ υποκινούν την απεργία, υπάρχει υποκρισία

Βρούτσης: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΜΕ υποκινούν την απεργία, υπάρχει υποκρισία
INTIME NEWS

Στην 24ωρη απεργία κατά του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Ερωτηθείς για τη σημερινή απεργία, ο κ. Βρούτσης ξεκαθάρισε πως «για τη ΝΔ και την κυβέρνηση ο συνδικαλισμός παραμένει πυλώνας δημοκρατίας. Το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό». Ωστόσο, υπογράμμισε πως «η απεργιακή κινητοποίηση και η ατζέντα η οποία άνοιξε ουσιαστικά είναι ο ορισμός της υποκρισίας».

«Δεν έρχεται εναντίον του ασφαλιστικού, αλλά τιμωρεί ουσιαστικά την κοινωνία» εξήγησε και συμπλήρωσε: «Αν δει κάποιος τα αίτια για τα οποία γίνεται σήμερα η απεργία θα διαπιστώσει τα εξής: το κυρίαρχο αίτημα είναι η απόσυρση του νόμου Κατρούγκαλου, τη στιγμή που όταν ήρθε ο εν λόγω νόμος δεν υπήρχαν απεργίες. Σήμερα, ο νόμος Κατρούγκαλου αποτελεί παρελθόν, ωστόσο γίνονται κινητοποιήσεις για να αποσυρθεί ο νόμος Κατρούγκαλου».

«Αυτοί που απεργούν σήμερα είναι αυτοί που ουσιαστικά είναι ωφελημένοι» υπογράμμισε. Τέλος, κατέληξε πως οι «απεργίες υποκινούνται από το ΠΑΜΕ και το ΣΥΡΙΖΑ. Κατεξοχήν είναι οι δύο φορείς που ελέγχουν τα συνδικάτα και παίρνουν αποφάσεις τιμωρώντας τις κοινωνίες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: 17χρονος σκότωσε μητέρα και αδερφό - Η ανάρτηση ΣΟΚ στο Facebook

Σχετικές ειδήσεις