ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αναπάντεχο δώρο που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το αναπάντεχο δώρο που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη

Πρώτος σταθμός τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας. 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός, όπου συναντάται με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, φορέων και οργανισμών της πόλης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε πριν από λίγο την περιοδεία του, με πρώτη στάση στον Υπεραστικό Σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Νίκο Σταθόπουλο.

Εκεί, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, περίμενε τον πρωθυπουργό με μια φωτογραφία στα χέρια. Ήταν το δώρο του στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρόκειται για μια φωτογραφία από το αρχείο του, στην οποία εικονίζονται οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Μαρίκα. Είναι ένα στιγμιότυπο από κοινωνική εκδήλωση, η οποία έγινε στη Θεσσαλονίκη περίπου 35 χρόνια πριν!

Ο ίδιος, αργότερα, περιέγραψε στους δημοσιογράφους, το δώρο που έκανε στον πρωθυπουργό.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό έδωσαν το «παρών», επίσης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος και γενικός διευθυντής του ΟΑΣΘ, Ιωάννης Ρετζεπέρης, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανος Τσόλης, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Καλογερούδης και Γιάννης Τόσκας αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Γιάννης Λάμπρου και ο α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ, Γιώργος Ηλιάδης.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος σταθμός φιλοξενεί τον σταθμό μετεπιβίβασης για τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ τις οποίες ανέλαβαν και ήδη εκτελούν τα ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, μόλις έφτασε στον σταθμό ο πρωθυπουργός, κατευθύνθηκε σε ένα λεωφορείο της γραμμής 51 που εκτελεί το δρομολόγιο Σίνδος-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός και στη συνέχεια μπήκε σε λεωφορείο της γραμμής 80 (ΚΤΕΛ-Μάλγαρα).

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός, χαιρέτησε τον οδηγό, ενώ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στ. Τσόλης τον ενημέρωσε για τις επενδύσεις που έχουν γίνει στο πλαίσιο της ανάληψης από τα ΚΤΕΛ συγκοινωνιακού έργου που ήταν μέχρι πρότινος στην ευθύνη του ΟΑΣΘ.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Το περιστατικό που θυμήθηκε η 34χρονη – Ψάχνουν την… πορεία του καυστικού υγρού