ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Δεν θα επανέλθει η καθημερινή δια ζώσης ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά

Πέτσας: Δεν θα επανέλθει η καθημερινή δια ζώσης ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά
INTIME NEWS

Στη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι ντι Μάιο, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την έναρξη της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Στην ατζέντα των συνομιλιών τους βρίσκονται θέματα διεθνούς και διμερούς ενδιαφέροντος», επεσήμανε και τόνισε ότι «αναμένεται σε λίγη ώρα να υπογραφεί η συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ των δύο χωρών» προσθέτοντας ότι αναλυτικές δηλώσεις θα γίνουν στη συνέχεια από τους δύο υπουργούς.

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική συμφωνία. Μια ιστορικής σημασίας εξέλιξη για την πατρίδα μας», υπογράμμισε.

Στο ερώτημα αν σχεδιάζουν να επαναφέρουν την καθημερινή ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά, ο κ. Πέτσας είπε ότι δεν θα επανέλθει η δια ζώσης ενημέρωση και θα γίνεται καθημερινά μόνο γραπτώς.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας πριν λίγο ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί. «Το Σάββατο ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Σαντορίνη, ενόψει του ανοίγματος του τουρισμού» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ερώτηση για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού ο κ.Πέτσας απάντησε: «Οι 30 τουρίστες, δεν σχετίζονται τόσο με αυξημένα τουριστικά ρεύματα».

Δείτε το briefing:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σταματήστε τώρα την αθρόα προσέλευση τουριστών - Ξέφυγε η κατάσταση