ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Εύβοια σήμερα ο πρωθυπουργός - Θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές

Στην Εύβοια σήμερα ο πρωθυπουργός - Θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές

Στην Εύβοια σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης  - Δράσεις στήριξης για τους πληγέντες. 

Ο πρωθυπουργός, από την πρώτη στιγμή ενημερωνόταν συνεχώς για την κακοκαιρία που προκάλεσε τον θάνατο επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός βρέφους μόλις 8 μηνών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα θα έχει μία πιο καθαρή εικόνα της τραγωδίας, καθώς θα επιβλέψει τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και θα συντονίσει τις διαδικασίες για την επαναφορά της Εύβοιας στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Την παρουσία του στην Εύβοια την προανήγγειλε χθες ο ίδιος μέσω του Twitter, όπου θέλησε να συλλυπηθεί τις οικογένειες των θυμάτων.

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή» ανέφερε σε παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρωθυπουργός.

Αμφότεροι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος πέρασαν την προχθεσινή νύχτα στο Συντονιστικό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι. Στην περιοχή βρισκόταν από χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος εξέφρασε επίσης την οδύνη του για τον χαμό των επτά ανθρώπων, τονίζοντας την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο κρατικός μηχανισμός ώστε να βοηθήσει όσους έχουν εγκλωβιστεί στις πληγείσες περιοχές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός ξανά στο Αιγαίο: Η Τουρκία βγάζει το Oruc Reis για έρευνες - Νέα προκλητική Navtex