ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν ο Βενιζέλος έκανε αίτημα φιλίας στον ιδρυτή του Facebook

Όταν ο Βενιζέλος έκανε αίτημα φιλίας στον ιδρυτή του Facebook

«Μαύρο χιούμορ» για την κατάσταση της Ελλάδας κάνει ο Economist, καθώς στο πλαίσιο αφιερώματος στον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, εμφανίζει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να του απευθύνει αίτημα φιλίας.

Το πρωτοσέλιδο του βρετανικού Economist είναι αφιερωμένο στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ με αφορμή την είσοδό του στο χρηματιστήριο, κάτι που αναμένεται να επιφέρει ακόμη μεγαλύτερα κέρδη στον ιδρυτή του Facebook.

Στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού παρουσιάζεται το wall του Ζάκερμπεργκ στο οποίο υποτίθεται ότι γράφει: «Ήλθον, είδον, ενίκησα!! Είμαι ήδη πλουσιότερος από τον Μπιλ (Γκέιτς); lol».

Ακολουθούν σχόλια από διάφορες προσωπικότητες μεταξύ αυτών και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος υποτίθεται ότι γράφει: «Θα γίνεις φίλος μου;»

Προηγείται υποτιθέμενο σχόλιο του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος απαντά: «Όχι, πρόσεχε τους αντιμονοπωλιακούς», καθώς και υποτιθέμενο σχόλιο του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ: «Ξέρω έναν καλό φοροτεχνικό», παραπέμποντας στο γνωστό θέμα που έχει προκύψει με το χαμηλό ποσοστό φορολόγησής του.

Ρoή Ειδήσεων