ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Ο πρωθυπουργός ανακοινώνει τα νέα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Ο πρωθυπουργός ανακοινώνει τα νέα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας
INTIME NEWS

O Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό για τα έκτακτα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας στη χώρα μας - Δείτε εικόνα ζωντανά

Ο πρωθυπουργός, παρόλο που είχε μαγνητοσκοπήσει το μήνυμά του για τα έκτακτα μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας στη χώρα μας, λόγω του σεισμού στη Σάμο το «έγραψε» ξανά προκειμένου να συμπεριλάβει τις εξελίξεις.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί στη Σάμο, για να διαπιστώσει τις ζημιές από το σεισμό και να βρεθεί κοντά στους πληγέντες.

Δείτε Live εικόνα:

Αμέσως μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες θα γίνει ενημέρωση on camera από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για τα οικονομικά μέτρα στήριξης και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης των οικονομικών συντακτών από τον κ. Σταικούρα, τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και την Γενική Γραμματέα Εργασίας Άννα Στρατινάκη.

Αργά το απόγευμα στις 19:30, με την επιστροφή του από τη Σάμο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει επίσης ενημέρωση για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Σάμος: «Δεν πρόλαβαν να φύγουν» - Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που βρήκε νεκρά τα δύο παιδιά