ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Κρανιδιώτης: Να έρθει στη ΝΔ ο Βορίδης, όχι ο Άδωνις!

Φ. Κρανιδιώτης: Να έρθει στη ΝΔ ο Βορίδης, όχι ο Άδωνις!

«Χρήσιμο» χαρακτήρισε το Μάκη Βορίδη ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, που εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ένταξης του υπουργού Υποδομών στη ΝΔ.

«Ο Μάκης Βορίδης είναι και φίλος μου, παρά τις όποιες διαφορές έχουμε κι έχουμε αρκετές διαφορές. Στα εθνικά μπορώ να πω ότι συμφωνούμε, σε άλλα θέματα έχουμε διαφορές, είναι σοβαρός και θα ήταν χρήσιμος, αλλά αυτό θα το αποφασίσουν άλλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρανιδιώτης, μιλώντας στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5».

Ωστόσο, διαφορετική άποψη έχει ο κ. Κρανιδιώτης για τον Α. Γεωργιάδη, καθώς όπως είπε υπάρχει «ζήτημα πολιτικής αισθητικής» στο ενδεχόμενο ένταξής του στη ΝΔ.

Αναφερόμενος στις διαγραφές βουλευτών από τους κόλπους του κόμματος, ο κ. Κρανιδιώτης σχολίασε: «Δεν συμμετείχα και δεν θα συμμετάσχω ποτέ στο λιντσάρισμα κανενός. Με κάποιους από τους ανθρώπους αυτούς είμαι και φίλος. Ελπίζω στην πορεία του χρόνου κάποια πράγματα να διορθωθούν».

Επίσης, εκτίμησε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «δεν θα καταλάβει τη θέση που θέλουν κάποιοι να καταλάβει στη ιστορία. Θα έχει θετικό πρόσημο, πιστεύω, στην ιστορία όταν θα καταγραφεί».