ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργείο Εσωτερικών: Δεύτερη φύση του ΣΥΡΙΖΑ η διαστρέβλωση

Υπουργείο Εσωτερικών: Δεύτερη φύση του ΣΥΡΙΖΑ η διαστρέβλωση

«Οι πολίτες γνωρίζουν πλέον καλά τις σκοτεινές τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ ώστε όλες αυτές οι συκοφαντικές διαστρεβλώσεις να πέφτουν στο κενό», αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εσωτερικών

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης στην ΕΡΤ την Τρίτη 23 Μαρτίου, επεσήμανε ότι στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που διαμορφώνονται, η κυβέρνηση ξεδιπλώνει το σχέδιο της ενεργοποιώντας τα απαραίτητα μέτρα την κατάλληλη στιγμή, με έναν τρόπο που δεν αφήνει κανέναν πολίτη χωρίς την απαραίτητη νοσηλεία και δεν παράγει ένα αχρείαστο κόστος.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου συμπράττουν από κοινού ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας, γεγονός το οποίο καθιστά αχρείαστη την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών οι οποίες συνεργάζονται με το Ε.Σ.Υ.

Κατά την προσφιλή του τακτική, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του Υπουργού απομονώνοντας μόνο ένα μέρος αυτών.

Διαστρέβλωση «δευτέρα φύσις» και μάλιστα καθ’ έξιν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά και οι πολίτες γνωρίζουν πλέον καλά τις σκοτεινές τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ ώστε όλες αυτές οι συκοφαντικές διαστρεβλώσεις να πέφτουν στο κενό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Διπλό «μαύρο» ρεκόρ - 3.586 νέες μολύνσεις, 699 διασωληνωμένοι και 51 θάνατοι