ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανακριτική για Παππά: Νέα αναβολή στην εξέταση Καλογρίτσα λόγω επαφής με κρούσμα κορονοϊού

Προανακριτική για Παππά: Νέα αναβολή στην εξέταση Καλογρίτσα λόγω επαφής με κρούσμα κορονοϊού

Ο Χρήστος Καλογρίτσας ενημέρωσε το προεδρείο της επιτροπής ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και ως εκ τούτου έχει μπει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών.

Νέα αναβολή στην εξέταση του κ. Χρήστου Καλογρίτσα από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, η οποία ερευνά χειρισμούς του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Παππά, στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο κ. Καλογρίτσας ενημέρωσε το προεδρείο της επιτροπής ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, και έχει τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Μάλιστα, φέρεται να διαβίβασε και τη σχετική βεβαίωση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με την οποία επιβεβαιώνεται ότι είναι σε αυτό το καθεστώς από τις 30 Απριλίου.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο κ. Καλογρίτσας εξέφρασε την επιθυμία να προσέλθει στην επιτροπή την Τετάρτη (05.05) με ειδική άδεια, ωστόσο, αυτό απορρίφθηκε άμεσα καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το θεσμικό και υγειονομικό πλαίσιο. Συνεπώς, η εξέτασή του από την επιτροπή θα γίνει μετά τη 14ημερη καραντίνα, άρα μετά τις 14 Μαΐου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τσακωμός στην εκπομπή για ένα τσιφτετέλι – Το περιστατικό που δεν είδαμε