Παντελής Καψής: «Εκλογές μία εβδομάδα πριν ή μία μετά την 6 Μαΐου»

Newsroom Newsroom

Παντελής Καψής: «Εκλογές μία εβδομάδα πριν ή μία μετά την 6 Μαΐου»

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής επιβεβαίωσε σήμερα ότι «Η Βουλή θα κλείσει λίγο πριν από το Πάσχα» και ότι τα νομοσχέδια που κατατίθενται, σήμερα, στη Βουλή είναι τα τελευταία.

Σε ο,τι αφορά τον ακριβή χρόνο διενέργειας των εκλογών, τον προσδιόρισε "μία εβδομάδα πριν ή μία μετά την 6 Μαΐου".

Ο κ. Καψής χαρακτήρισε "πρόωρη και άκαιρη" τη συζήτηση, αν θα είναι και μετά τις εκλογές πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος, για τον οποίο είπε "δεν θέλει να γίνει μέρος του προεκλογικού σκηνικού".

Ακόμη πρόσθεσε ότι ο κ. Παπαδήμος ανέλαβε μια συγκεκριμένη ευθύνη, "την οποία έφερε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο" και "αυτό, προφανώς, είναι μία παρακαταθήκη για κυβερνήσεις συνεργασίας, που πιθανόν να χρειαστεί και στο μέλλον".

"Το εάν θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας στο μέλλον, θα εξαρτηθεί προφανώς από το τι θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός την Κυριακή των εκλογών", είπε ο κ. Καψής. "Από εκεί και πέρα", συνέχισε, "όταν έρθει η στιγμή, υποθέτω ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ των κομμάτων που θα τη συγκροτήσουν" και "θα πρέπει να υπάρξει μία γενικότερη συμφωνία"

Ερωτώμενος, τέλος, για τις δικές του προσωπικές προθέσεις, ο κ. Καψής απάντησε: "Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στην πολιτική. Εάν θέλετε να ρωτήσετε για το αν θα είμαι υποψήφιος, δεν με έχει απασχολήσει".
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved