ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2021 – Μητσοτάκης: Χρέος μου είναι να ενώσω και να συνομιλήσω με την κοινωνία

ΔΕΘ 2021 – Μητσοτάκης: Χρέος μου είναι να ενώσω και να συνομιλήσω με την κοινωνία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ 2021.
INTIME

«Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει, πολιτικό, αξιακό και πολιτιστικό χάσμα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στην 85η ΔΕΘ 

Σε ερώτηση σχετικά με την όξυνση της αντιπαράθεσης με την αξιωματική αντιπολίτευση και το αν υπάρχει διχασμός στην ελληνική κοινωνία, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει μία στρατηγική όξυνσης και προσωπικών επιθέσεων.

Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτή τη λογική. Ξέρω ότι όποιος επιτίθεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι συνήθως που δεν έχει επιχειρήματα, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει, πολιτικό, αξιακό και πολιτιστικό χάσμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ελληνική κοινωνία είναι διχασμένη.

«Δικό μου χρέος είναι να ενώσω και να συνομιλήσω με την κοινωνία, και να αποφεύγω όσο γίνεται εντάσεις αχρείαστες τις οποίες νομίζω ότι η κοινωνία απορρίπτει», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: Αν κάποιοι φαντάζονται ότι το 2021 είναι 2011 είναι βαθιά γελασμένοι. Έχει προχωρήσει η κοινωνία. Θέλει ηρεμία, κανονικότητα και να μπορεί καθένας να προσβλέπει σ' ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και τα παιδιά του.

«Γι αυτό και θα συνεχίσω να απορρίπτω αυτού του είδους τη ρητορική. Μπορείτε να ρωτήσετε από κει και πέρα τον κ. Τσίπρα για το τι ακριβώς επιδιώκει», είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός ΤΩΡΑ: Ισχυρή δόνηση ταρακούνησε την Αθήνα

Λέκκας στο Newsbomb.gr: Στην Κάτω Κηφισιά το επίκεντρο του σεισμού - Γιατί ήταν τόσο αισθητός

Πέθανε η Κατερίνα Σαραντοπούλου