ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τα λιγότερα δυνατά έξοδα η προεκλογική εκστρατεία

Με τα λιγότερα δυνατά έξοδα η προεκλογική εκστρατεία

Η Φώφη Γεννηματά, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί με όσο γίνεται μικρότερο προϋπολογισμό.

"Θα είναι μία όσο το δυνατόν λιτή, αλλά ουσιαστική προεκλογική εκστρατεία, βασισμένη στον πολιτικό μας λόγο, βασισμένη στη σχέση ειλικρίνειας με τους πολίτες", είπε συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά.

"Θα επενδύσουμε, σ' αυτό τον προεκλογικό αγώνα, στον πολιτικό μας λόγο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί μόνο μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και το διαδίκτυο. Θα δώσουμε πάρα πολύ μεγάλο βάρος στην προσωπική επαφή, στην επαφή με τον κάθε πολίτη.

Γιατί τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει αυτή την άμεση επικοινωνία των στελεχών μας με κάθε έναν πολίτη χωριστά, την προσωπική επαφή, τη φιλική επαφή, τη συζήτηση. Θέλουμε να ακούσουμε και την οργή, και το θυμό, και την αγανάκτηση, και να είμαστε εκεί για να μπορούμε να απαντήσουμε", συνέχισε η εκπρόσωπος Τύπου.

Την ίδια στιγμή, η κα. Γεννηματά ενημέρωσε ότι το Διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Παρασκευή 6 Απριλίου. Το Εθνικό Συμβούλιο χαρακτηρίστηκε «διευρυμένο», γιατί σ' αυτό θα κληθούν να μετάσχουν οι Γραμματείς των Περιφερειακών και Νομαρχιακών Οργανώσεων και η Εθνική Αντιπροσωπεία της Νεολαίας.