ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΑΠΕ ζήτησε συγγνώμη για το «ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες»: Τι αναφέρει η ανάρτηση της συντάκτριας

Το ΑΠΕ ζήτησε συγγνώμη για το «ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες»: Τι αναφέρει η ανάρτηση της συντάκτριας
Το ΑΠΕ ζήτησε συγγνώμη για το «ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες»: Τι αναφέρει η ανάρτηση της συντάκτριας

Η ανάρτηση της συντάκτριας του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το «ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες»

Σε διευκρινιστική ανάρτηση για το λάθος που έγινε νωρίτερα σήμερα και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συντάκτρια Αγγελική Μπούμπουκα ( @aboubouka ) θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η λανθασμένη ανάρτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα μέσω του @amna_news με hashtag υβριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δικό μου λάθος. Ζητώ συγνώμη και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα καθώς το λάθος έγινε λόγω αυτόματης αλλαγής του hashtag #ΣΥΡΙΖΑ όταν κάποιος πατήσει το πλήκτρο enter αμέσως μετά».

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς η ανάρτηση του στο twitter για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην χτυπημένη από τις πλημμύρες Εύβοια, συνοδεύονταν από το hastag #syriza_xeftiles που χρησιμοποιούν γνωστοί ψεύτικοι λογαριασμοί για να επιτεθούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου, που επιτέθηκε με σφοδρότητα σε βάρος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της διοίκησης του ΑΠΕ, ζητώντας άμεσα την παραίτηση του προέδρου, Αιμίλιου Περδικάρη.

Η ανάρτηση του ΑΠΕ που προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΑΠΕ

«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε "γαλάζιο τσιφλίκι " με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα», αναφέρει σε οργισμένη αντίδραση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τη πλευρά του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ανώτατο στέλεχος με το οποίο συνομίλησε το Newsbomb.gr αναγνωρίζει ότι έγινε ένα απαράδεκτο λάθος και επιφυλάχθηκαν για τα επόμενα βήματα τους. Φαίνεται, όμως, πως για τον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα αυτό δεν θα κλείσει τόσο εύκολα, καθώς φαίνεται πως τα έχουν «μαζεμένα» στη διοίκηση του ΑΠΕ για τα «πολλά και συχνά λάθη» που κάνει στα θέματα που αφορούν τη κάλυψη των δραστηριοτήτων τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προ των πυλών νέα ισχυρή κακοκαιρία - «Ίσως προσεγγίσει σε ένταση μεσογειακό κυκλώνα»

Δολοφονία στον Εύοσμο: Η μητέρα μου με έβαλε να πω ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά

The Voice: Η 20χρονη που «τρέλανε» τους πάντες (videos)