ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος από το Καλέντζι, το χωριό των Παπανδρέου: Θα νικήσουμε - Τίποτε δεν μας σταματά

Λοβέρδος ΚΙΝΑΛ Παπανδρέου Καλέντζι
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΙΝΑΛ: O Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε μήνυμα νίκης από τη γενέτειρα των Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, έστειλε μήνυμα νίκης από το Καλέντζι, την γενέτειρα των Παπανδρέου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Ολόκληρο το μήνυμα του Ανδρέα Λοβέρδου

«Σήμερα 40 χρόνια μετά τον θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 1981 που ήταν η ανατολή της Δημοκρατικής Παράταξης στον ορίζοντα της ελληνικής ιστορίας είμαι εδώ στο Καλέντζι δίπλα από τον ανδριάντα του Ανδρέα Παπανδρέου για να στείλω ένα μήνυμα νίκης και αναγέννησης. Στις 5 Δεκεμβρίου σφραγίζουνε το εισιτήριο για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Θα νικήσουμε. Τίποτε δεν μας σταματά. Για την Ελλάδα. Για τις Ελληνίδες. Για τους Έλληνες».

Η ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης είναι μια εξαιρετικά σοβαρή πολιτική υπόθεση, για να την αφήσουμε έρμαιο ανομολόγητων σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων.

Η ανασύσταση του κέντρου και της κεντροαριστεράς υπερβαίνει τις προσωπικές και ηγετικές φιλοδοξίες όλων μας. Η αξία και η χρησιμότητα της συνδέεται πρωτίστως με τη ζωτική ανάγκη προοδευτικού αναπροσανατολισμού της χώρας.

Με πυξίδα αυτή την προτεραιότητα είμαστε υποχρεωμένοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αποφεύγοντας άγονες αναμετρήσεις.

Η εκλογή της νέας ηγεσίας θα κριθεί απ’ τον κόσμο του κέντρου και της κεντροαριστεράς στο πεδίο των ιδεών και των αντιλήψεων, των προτάσεων και των θέσεων. Και κυρίως σε εκείνο, της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας μας με τους ίδιους τους πολίτες.

Η γέννηση του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα είναι η επέτειος της μεγάλης αλλαγής, ήταν η ανατολή στον ορίζοντα της Δημοκρατικής Παράταξης, στον ορίζοντα της ιστορίας.

Ας αντιληφθούμε λοιπόν όλοι τη βοή των νέων ποταμών, των υπόγειων ρευμάτων, για να δώσουμε πνοή στη Δημοκρατική Παράταξη.

Η αναζωογόνησή της είναι διαλεκτικά συνδεδεμένη με την αλλαγή. Τίποτα δεν μένει στατικό. Το μόνο σταθερό είναι η αλλαγή.

Η φυσιολογική ροή των εξελίξεων μας υποδεικνύει το δρόμο που οφείλουμε να ακολουθήσουμε για να γίνουμε ξανά αυθύπαρκτοι, επίκαιροι και πρωταγωνιστές».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη

Δίωξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη

Ρoή Ειδήσεων