ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης: Έχουν αλλάξει τα δεδομένα - Οι συνυποψήφιοι να εγγυηθούμε την ενότητα της παράταξης

Χρηστίδης ΚΙΝΑΛ
Ο Παύλος Χρηστίδης
ΙΝΤΙΜΕ/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Παύλος Χρηστίδης μίλησε για την επόμενη μέρα στο ΚΙΝΑΛ, λέγοντας έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

O υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, τόνισε ότι «Τα δεδομένα αλλάζουν, οδηγός μας είναι η ανθρωπιά που μας έδειξε η Φώφη Γεννηματά, καθώς η πολιτική γίνεται για τους ανθρώπους».

Ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, σημείωσε ότι «Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να συζητήσουμε λίγο πιο νηφάλια. Όσα ζήσαμε είναι γεγονότα, είναι δεδομένα τα οποία μας επηρεάζουν. Θα κουβεντιάσουμε όλοι οι συνυποψήφιοι και με τη βάση, για να δούμε τι ακριβώς πρέπει και μπορούμε να κάνουμε, για να εγγυηθούμε την ενότητα και την προοπτικής της παράταξης. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε για την πολιτική, θα μιλήσω κι εγώ καθαρά», υπογράμμισε ο ίδιος.

Υπογράμμισε δε ότι «η προοπτική και η ενότητα της παράταξης είναι κάτι σημαντικό, αλλά η σκέψη όλων μας είναι αυτή τη στιγμή στους ανθρώπους της Φώφης Γεννηματά που πενθούν».

Όπως είπε, η απώλεια της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε όλη την κοινωνία, όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. «Ήταν η ανθρώπινη πλευρά της πολιτικής, ένας άνθρωπος που γέμισε με συναισθήματα και την πολιτική. Είχε μέσα της την έγνοια του καθήκοντος τη σημασία της προσφοράς. Είχε ιδανικά και αξίες, δεν λύγισε μπροστά σε τίποτα και αυτό που αξίζει να έχουμε στο μυαλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι πια ένα σύμβολο αξιοπρέπειας και ήθους, γενναιότητας και τόλμης. Ένα σύμβολο αξιοσύνης. Μπήκε μπροστά όταν πολλές μάχες φαίνονταν χαμένες και κατάφερε να πάρει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Ξεπερνούσε με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και τη δύναμή της, την αμφισβήτηση και την άδικη κριτική που της γινόταν. Αυτή είναι η παρακαταθήκη για την ενότητα, την ανανέωση και τη διεύρυνση της παράταξης. Είχε πάντα στο μυαλό της τη μεγάλη εικόνα», ο Παύλος Χρηστίδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων για μεικτούς χώρους – «Όχι» σε οριζόντιο lockdown

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη - Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Καταρρέει ο Ερντογάν: «Χαριστική βολή» η ενεργειακή κρίση – Ο κίνδυνος για την Ελλάδα