Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ομαλά κυλά η εκλογική διαδικασία σε όλη την Ελλάδα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Χωρίς προβλήματα και απρόοπτα κυλά η εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ σε όλη την Ελλάδα
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ομαλά κυλά η εκλογική διαδικασία σε όλη την Ελλάδα
Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία
INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2'

Ο β' γύρος των εκλογών του ΚΙΝΑΛ εξελίσσεται ομαλά και το βράδυ της Κυριακής γύρω στις 8 θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Προς το παρόν έχουν προσέλθει στις κάλπες περισσότεροι από 150.000 πολίτες και η συμμετοχή αναμένεται να αυξηθεί μέχρι τις 7 που κλείνουν οι κάλπες.

Δείτε στο Live Blog του Newsbomb.gr όλες τις εξελίξεις

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η ψηφοφορία στη Δυτική Ελλάδα

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ στα εκλογικά τμήματα της Δυτικής Ελλάδας.

Στο νομό Αχαΐας η ψηφοφορία διεξάγεται σε 23 εκλογικά τμήματα και σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κινήματος Γιώργο Αθανασόπουλο, η προσέλευση των μελών είναι ικανοποιητική και εκτιμάται ότι μέχρι και τη μια μετά το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περίπου το 40% όσων είχαν προσέλθει και στον α΄ γύρο.

Στο Νομό Ηλείας η ψηφοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα στα 12 εκλογικά τμήματα και σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Διονύση Γιατρά η συμμετοχή είναι ικανοποιητική.

Στην Αιτωλοακαρνανία η κακοκαιρία που πλήττει τον νομό έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Γιώργο Ζήσιμο, αρκετά προβλήματα που αφορούν κυρίως την αδυναμία πρόσβασης των ψηφοφόρων στα 22 εκλογικά τμήματα που διεξάγεται η ψηφοφορία.

Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η ψηφοφορία στην Κρήτη

Με ικανοποιητική προσέλευση ψηφοφόρων και χωρίς οργανωτικά προβλήματα εξελίσσεται η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, στο Ρέθυμνο. Ο άστατος καιρός δεν εμπόδισε την προσέλευση των φίλων και μελών του Κινήματος, και μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει 2.000 πολίτες αριθμός ανάλογος της προηγούμενης Κυριακής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πιερία: Αυτή είναι η 55χρονη παιδίατρος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Survivor: Δίστασε στην Ελλάδα ο Ατζούν, αλλά το έκανε τελικά στην Τουρκία (pics)

Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε ο Μητσοτάκης - Το παρασκήνιο του δύσκολου «αποχωρισμού»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή