ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Συννεφιασμένη Κυριακή» - Ο Γιώργος Παπανδρέου γιόρτασε την ήττα του με ζεϊμπέκικο

Γιώργος Παπανδρέου
Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου
ΙΝΤΙΜΕ

Παρά την σαρωτική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πτοήθηκε. Γιόρτασε την έναρξη της επόμενης ημέρας στο ΠΑΣΟΚ με ένα ζεϊμπέκικο.

Ο πρώην πρωθυπουργός αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πήγε μαζί με τους στενούς του συνεργάτες για φαγητό σε ψαροταβέρνα των Εξαρχείων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έδειχνε απογοητευμένος από το αποτελέσματα, ενώ δεν δίστασε να χορέψει και… ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Συννεφιασμένη Κυριακή».

Ο πρώην πρωθυπουργός, έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook: «Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, μόνο αγωνιστές…».

Συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του

«Θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα», είχε δηλώσει αργά το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών».

Ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους τον στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.

«Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη», επεσήμανε ο κ. Παπανδρέου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίαμβος Ανδρουλάκη με 67,88%: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό»

Καληνύχτα Γιώργο Παπανδρέου – Η οδυνηρή ήττα

Καιρός - Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις