ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Καλούμε να μας ψηφίσουν όσοι θέλουν ισχυρό κίνημα

ΚΚΕ: Καλούμε να μας ψηφίσουν όσοι θέλουν ισχυρό κίνημα

"Στην εκλογική μάχη καλούμε να ψηφίσουν το ΚΚΕ και αυτοί που συμφωνούν με την καρδιά της πολιτικής μας, που είναι η εργατική - λαϊκή εξουσία, η αποδέσμευση από την ΕΕ και η μονομερής διαγραφή του χρέους, αλλά και αυτοί που μπορεί να μην συμφωνούν με το σύνολο αυτών των θεμάτων - άλλωστε είναι μια ψήφος, δεν σε υποχρεώνει να υπογράψεις το σύνολο μιας πολιτικής", δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στους εργαζόμενους του ορυχείου Νότιου Πεδίου της Κοζάνης.

Το ΚΚΕ απεύθυνε το κάλεσμα σε αυτούς "που συμφωνούν ότι χρειάζεται ισχυρό κίνημα και ισχυρό ΚΚΕ, ότι πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρό αντίβαρο, ένα ανερχόμενο χειραφετημένο κίνημα απέναντι σε όποια κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές".

"Η ελληνική κοινωνία αποτελείται από εργάτες, αποτελείται από μεσαία στρώματα, έχει μια διαστρωμάτωση. Εμείς απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στην εργατική τάξη. Να μην στηρίξει ούτε τα κύρια, ούτε τα εναλλακτικά σενάρια της αστικής τάξης. Διότι όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει, δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό καλό για το λαό. Θα δρομολογήσει την πολιτική που ξέρουμε", δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ μιλώντας στους εργαζομένους του ορυχείου.

"Μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα ευφορίας στο λαό, το οποίο ούτε ένα μήνα δεν θα κρατήσει. Γιατί τον Ιούνη πρέπει να παρθούν μέτρα, που λένε μείωση από τις κοινωνικές δαπάνες 11,5 - 14,5 δισ ευρώ. Κι αυτά ξέρετε, θα βγουν από τις τσέπες μας", συνέχισε η ίδια.

Η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε και με τους μαθητές της σχολής ορυχείων της ΔΕΗ, επίσης στην Κοζάνη.