ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τουρκία: Η Ελλάδα οφείλει να είναι έτοιμη για όλα - Ποιο το δυνατό μας «χαρτί»

Γιάννης Οικονόμου
Μήνυμα προς την Τουρκία, να σταματήσει τις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Intime News

Υπάρχει ομότιμη καταδίκη απέναντι στην Τουρκία και τον αναθεωρητισμό της ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου

Μήνυμα προς την Τουρκία, να σταματήσει τις προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα, έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας ότι η χώρα μας δεν εφησυχάζει στις απειλές για την κυριαρχία της.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι η Ελλάδα οφείλει να είναι «έτοιμη για όλα» ενώ υπογράμμισε ότι το δυνατό «χαρτί» είναι οι σχέσεις με τους συμμάχους και η ενίσχυση της άμυνας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (11/6) στο ΣΚΑΪ, ότι όλοι βλέπουν πια τη στάση της Τουρκίας και υπάρχει ομότιμη καταδίκη απέναντι στον αναθεωρητισμό της.

Για την περίπτωση που ο Ερντογάν εννοεί τις απειλές του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι «η χώρα είναι σε θέση να υπερασπιστεί απόλυτα κάθε πρόκληση έναντι της εθνικής της κυριαρχίας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων».

«Έχουμε όφελος και συμφέρον να μην παρασυρθούμε σε αυτή την κλιμακούμενη ένταση. Έχουμε φροντίσει να είμαστε πολύ πιο αναβαθμισμένοι», συμπλήρωσε.

Τέλος, για τις εκλογές είπε ότι υπάρχει ανάγκη για σταθερή ισχυρή διακυβέρνηση, επομένως η ΝΔ αποσκοπεί στην αυτοδυναμία.

Σχετικές ειδήσεις