ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιτσιόρλας: Θα κινηθώ νομικά κατά του κ. Ρουμπάτη

Πιτσιόρλας: Θα κινηθώ νομικά κατά του κ. Ρουμπάτη

Ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, υποστήριξε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη.

Ο κ. Πιτσιόρλας αναφέρει πως ο κ. Ρουμπάτης παραδέχθηκε ότι ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ παρακολουθούταν, ενώ υπογράμμισε πως έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του για να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσω ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

«Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες γι' αυτήν την απίστευτη ιστορία», τονίζει στη συνέχεια.