ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτόπουλος για παρακολούθηση Φλώρου: Τι να διαψεύσω, δεν γνωρίζω

Παναγιωτόπουλος για παρακολούθηση Φλώρου: Τι να διαψεύσω, δεν γνωρίζω
INTIME

«Κόντρα» στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

«Γνωρίζατε ή δε γνωρίζατε ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων;» ρώτησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, στο περιθώριο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης με θέμα «παράνομες διώξεις Αξιωματικών, εκτός οργανικών θέσεων του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας».

«Ασφαλώς και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει να κάνει τίποτα μ΄αυτήν την υπόθεση, γιατί η ΕΥΠ δεν έχει να κάνει τίποτα με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ξέρετε» ανέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. «Θέλετε μία απάντηση από εμένα. Μπορεί αύριο, σε μία λίστα ακόμα - δεν ξέρω, στο τέλος όπως είπαμε όλοι θα μπούμε σε αυτή τη λίστα- να είναι κι άλλα πρόσωπα και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε παρακολούθηση, όχι από την ΕΥΠ, γενικώς οι παρακολουθήσεις. Τι να κάνουμε; Περιμένουμε το επόμενο τεύχος για να δούμε, όπως με τις κυριακάτικες κάποτε προσφορές των εφημερίδων, το επόμενο κομμάτι της λίστας να σχολιάσουμε και επ' αυτού. Στην ερώτησή σας, όμως... τι να διαψεύσω, αφού δεν γνωρίζω. Αφού δε γνωρίζω. Και τι σχέση έχω εγώ με τις παρακολουθήσεις; Καμία απολύτως, έτσι;».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέλαβε την απάντηση του υπουργού ως επιβεβαίωση της παρακολούθησης του Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον υπουργό Άμυνας να επανέρχεται «Αν εσείς καταλαβαίνετε πως επιβεβαιώνω όταν λέω ότι δεν γνωρίζω, αυτό είναι η δική σας ιδιότυπη λογική και ιδιότυπη σκέψη»