ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Ορκόπουλος: Υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ ο γνωστός ηθοποιός

Παύλος Ορκόπουλος: Υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ ο γνωστός ηθοποιός
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Τα ονόματα κάποιων εκ των υποψηφίων βουλευτών στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε το ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων και αυτό του ηθοποιού Παύλου Ορκόπουλου.

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών έχει μπει η πολιτική ζωή του τόπου. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκη, έδωσε τον «χρησμό» για το πότε θα στηθούν οι κάλπες, ενώ τα κόμματα ήδη ανακοινώνουν ονόματα υποψηφίων.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΚΚΕ μετά την ανακοίνωση ότι για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια δεν θα έχει στα ψηφοδέλτιά του την Αλέκα Παπαρήγα, ενημέρωσε για τέσσερις ακόμα υποψήφιους στην Αττική. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και βουλευτής του κόμματος, Λιάνα Κανέλλη, θα είναι υποψήφιο στην Α’ Αθηνών.

Ο καθηγητής, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών και τ. Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Κώστας Γουλιάμος, θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Ο ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και συγγραφέας, Γιώργος Ρούσσης, παίρνει θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Τέλος, ο δημοφιλής ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθηνών.