ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ντιμπέιτ

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει ντιμπέιτ

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών εξαπέλυσε η ΝΔ, κατηγορώντας τον για «ανευθυνότητα» και «ελαφρότητα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τη διεξαγωγή καμίας τηλεμαχίας και έκανε ό,τι μπορούσε για να τη δυναμιτίσει, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε ακόμη ότι αν και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν στους βασικούς άξονες, το συντονιστή και το πλαίσιο της τηλεμαχίας και δεσμεύτηκαν για έκδοση κοινής ανακοίνωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε δύο ανακοινώσεις «κατεδαφίζοντας» όλα όσα είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί.

«Μόλις οι εκπρόσωποί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τα χέρια για την τηλεμαχία των δύο αρχηγών, αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να τα ανακατέψει όλα: ονόματα δημοσιογράφων, διαδικασίες, ακόμα και εμπαιγμό των άλλων κομμάτων, με στόχο να τα τινάξει όλα στον αέρα», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης επιτέθηκε και κατά του κ. Τσίπρα, τονίζοντας ότι δυσκολεύεται να εξηγήσει τις θέσεις του για «την στήριξή του από το λόμπι της δραχμής, την υπόθαλψη της τρομοκρατίας, την ελληνοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ, τις πορείες της Νεολαίας του στα Σκόπια με στόχο να τους δοθεί το όνομα Μακεδονία, και της μόνιμης συνηγορίας του υπέρ του παρεμπορίου και των κουκουλοφόρων».