ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Ανέκδοτο ότι στηρίζει τους αδύναμους»

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Ανέκδοτο ότι στηρίζει τους αδύναμους»
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον ΣΥΡΙΖΑ που τονίζει σε ανακοίνωσή του πως η κυβέρνηση προχωρά σε φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης.

«Το πιο σύντομο ανέκδοτο που έχουμε ακούσει ποτέ είναι ότι ο κος Μητσοτάκης στηρίζει τους αδύναμους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, και προσθέτει: «Ο πρωθυπουργός της αισχροκέρδειας και των μεγάλων συμφερόντων τόλμησε σήμερα να το ισχυριστεί στη Βουλή, όπου εμφανίστηκε σαν τον κλέφτη».

Η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζει επίσης πως «Ο μόνος λόγος που είχε ο κ. Μητσοτάκης να πάει στη Βουλή θα ήταν για να δώσει την ημερομηνία εκλογών. Αντί να κάνει αυτό, εμφανίστηκε για να παριστάνει ότι κυβερνά κάποια άλλη χώρα, συνεχίζοντας να εμπαίζει τους πολίτες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως: «Κάποιος από τους πολλούς επικοινωνιολόγους που τον συμβουλεύουν θα έπρεπε τουλάχιστον να του εξηγήσει ότι είναι προκλητικό να εμφανίζεται τόσο αλαζονικός και να αγνοεί τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος. Να αγνοεί ότι η κυβέρνησή του έχει φτωχοποιήσει τη μεσαία τάξη με την αφαίμαξη των εισοδημάτων της στο σούπερ μάρκετ, στα πρατήρια της βενζίνης, στους λογαριασμούς του ρεύματος. Και ότι ετοιμάζεται τώρα να τις λεηλατήσει και να υφαρπάξει την περιουσία τους με το τσουνάμι των πλειστηριασμών που έρχεται, μετά την πλήρη άρση προστασίας και το νέο πτωχευτικό».

«Κυριακή κοντή γιορτή όμως», κλείνει η ανακοίνωση.