ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Ραγκούση: Να δώσει τα στοιχεία για να συγκριθούν με το πόθεν έσχες του

Νέα Δημοκρατία
Intime

Ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε πως: «Ο κ. Ραγκούσης ως Τομεάρχης Διαφάνειας φαντάζομαι θα έχει όλη την καλή διάθεση να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις καρτέλες από τις πλατφόρμες που είναι μέσα η βίλα»

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, νωρίτερα σήμερα το πρωί, στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6», με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τη Νίνα Κασιμάτη, μίλησε για τα θέματα επικαιρότητας με έμφαση στον φράχτη του Έβρου αλλά και για όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες με τη βίλα του κ. Ραγκούση.

Ο κ. Ρωμανός σχετικά με τον φράχτη στον Έβρο τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε μια στάση ήξεις αφήξεις, 4 στελέχη του χθες, όπως ο κ. Μουζάλας, μίλησαν κατά του φράχτη. Ο κ. Παπαδημούλης στο Ευρωκοινοβούλιο πρωτοστάτησε στην πρωτοβουλία για μπλόκο στα ευρωπαϊκά χρήματα για την επέκτασή του. Αυτό είναι πρωτόγνωρο και είναι σε συνέχεια μιας προπαγάνδας αντεθνικής με fake news του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό κάνει ζημιά στη χώρα».

Απευθυνόμενος στον κ. Κατρούγκαλο ο Νίκος Ρωμανός επισήμανε: Είστε μια εθνική εξαίρεση στην επέκταση του φράχτη. Εκτός, αν πείτε, σήμερα, πως είστε υπέρ της επέκτασης ή ζητήσετε συγγνώμη για τα fake news της δήθεν “νεκρής Μαρίας”».

Σχετικά με το θέμα του κ. Ραγκούση και της βίλας του στην Πάρο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έθεσε κάποια ερωτήματα, τα οποία, όπως είπε, πρέπει να απαντηθούν. Συγκεκριμένα: «Πώς πήγαμε στα 450τμ. από τα 200τμ. που ήταν η αίτηση άδειας αρχικά για το συγκεκριμένο ακίνητο; Πόσο κόστισε όλη αυτή η επένδυση; Συνάδουν τα ποσά που δόθηκαν για αυτήν την επένδυση με τα πόθεν έσχες του; Πόσα έσοδα έχει ο κ. Ραγκούσης από αυτήν τη βίλα όλα τα προηγούμενα χρόνια και πόσα δηλώνει στο πόθεν έσχες»;

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Ρωμανός ανέφερε πως: «Ο κ. Ραγκούσης ως Τομεάρχης Διαφάνειας φαντάζομαι θα έχει όλη την καλή διάθεση να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις καρτέλες από τις πλατφόρμες που είναι μέσα η βίλα να δούμε πόσα λεφτά πήρε και πόσα δήλωσε στο πόθεν έσχες του».