ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ο Μάριος Αθανασίου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: Ο Μάριος Αθανασίου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εκλογές 2023

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε σε story στο Instagram την υποψηφιότητα του Μάριου ΑΘανασίου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές του 2023.

«Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου μαζί μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης.

Instagram story του Αλέξη Τσίπρα

Η είδηση είχε γίνει γνωστή από τον Φεβρουαρίου, με τον γνωστό ηθοποιό να αναρτάει στις 27 του μήνα τότε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος με το κόμμα της αριστεράς.

«Σε αυτό το βίντεο προσπαθώ να εξηγήσω τους λόγους που πήρα την απόφαση να κατέβω στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο τομέα της Αθήνας. Όλα τα χρόνια πιο κοντά στο συλλογικό και το κοινωνικό πάρα το ιδιωτικό με το μυαλό στους αδύναμους τους ευαλωτους τους "αθεατους" την σύγκλιση των κιινωνικων ανισοτήτων, ιδανικα την ευημερια ολων και αφορμή την παιδική φτώχεια κατάλαβα ότι έχω ανάγκη να εμπλακώ πιο άμεσα δραστικά και ενεργά προσπαθώντας να γίνω μέρος της λύσης. Με το ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται το όραμα για μια κοινωνία όπως την φαντάζομαι. Σέβομαι την πολιτική θέση του καθενός και δεν αντιλαμβάνομαι κανένα ως αντίπαλο. Θελω να πιστεύω ότι έχουμε κοινό στόχο ένα καλύτερο μέλλον για όλους , αλλά με διαφορετικό τρόπο. Στο τέλος θα είμαστε όλοι μαζί και πρέπει να είμαστε καλύτεροι», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.