ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Η χρησιμότητα του σκεπτικού της κυρίας Κλάπα είναι αυτή του προεκλογικού φυλλαδίου της ΝΔ

Παππάς: Η χρησιμότητα του σκεπτικού της κυρίας Κλάπα είναι αυτή του προεκλογικού φυλλαδίου της ΝΔ

«Η μόνη χρησιμότητα του σκεπτικού είναι αυτή του προεκλογικού φυλλαδίου της Νέας Δημοκρατίας», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς

Επίθεση κατά της Ιωάννας Κλάπα, προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αμέσως μετά τη δημοσίευση του σκεπτικού της απόφασης που ήταν καταπέλτης για τον πρώην υπουργό χολιάζοντας πως «η χρησιμότητα του σκεπτικού της κυρίας Κλάπα είναι αυτή του προεκλογικού φυλλαδίου της Ν.Δ.»

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε συγκεκριμένα:

«Το σκεπτικό δια χειρός της κυρίας Κλάπα δεν κομίζει τίποτα καινούριο. Έχει, όμως, ορισμένες πρωτοτυπίες. Αγνοεί παντελώς όσα έγιναν στο ακροατήριο, όπου οι μάρτυρες, ο ένας μετά τον άλλον, έλεγαν πως «δεν ξέρουν», «δεν είδαν», «δεν άκουσαν». Παρακάμπτει την εμπεριστατωμένη αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου, καθώς και την αθωωτική απόφαση για τον Λευτέρη Κρέτσο για την ίδια υπόθεση.

Η μόνη χρησιμότητα του σκεπτικού είναι αυτή του προεκλογικού φυλλαδίου της Νέας Δημοκρατίας. Έχει όση αξία έχουν και οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη. Αναρωτιόμαστε, δε, αν οι συναντήσεις με τον Αρεοπαγίτη Τζανερίκο είναι οι μόνες που έχουν συμβεί. Εμείς επιμένουμε. Το αν οι εύποροι συμπολίτες μας θα πληρώνουν φόρους και θα τηρούν το Σύνταγμα δεν θα το αποφασίσει ούτε ο απερχόμενος κ. Μητσοτάκης ούτε η κυρία Κλάπα από όποια θέση και αν φιλοδοξεί να βρίσκεται. Θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός σε λίγες ημέρες που θα φέρει δικαιοσύνη και στη Δικαιοσύνη.»